tiistai 28. huhtikuuta 2015

Dermosililta herkkuja

Tein pitkästä aikaa tilauksen Dermosilille. Dermosil on suomalainen yritys, joka myy ihonhoito-, hiustenhoito- sekä meikkituotteita ja niiden lisäksi ravintolisiä pelkästään verkkokaupassa. Se sijaitsee Korsnäsissä, toimittaa muutaman päivän toimitusajalla tuotteet tilauksesta kuluttajalle. Toimitus on todella nopea ja sen saa suoraan työpaikalle tai kotiin. Tilaukset perustuvat pääasiassa työpaikkoilla yhteyshenkilön kautta tapahtuviin kimppatilauksiin, joten näin säästetään kuluissa. Mutta myös yksittäiset henkilöt voivat tilata suoraan.

Olen tilannut heiltä tuotteita jo vuosia. Välillä ahkerammin ja välillä laiskemmin. Kaappini sisältö kosmetiikan suhteen oli käynyt aika kuivaksi tämän talven mittaan. On ihana välillä saada käytettyä jemmat pois ja sitten taas perehtyä paremmin tarjolla olevaan kosmetiikkaan. Toisin sanoen yksi ja toinen tuote oli loppunut, joten oli aika täydentää varastoja ja pääsin hankkimaan kaikkea kivaa. Ihoni oli talven jäljiltä vailla kuorintaa ja kosteutusta. Kuiva kun on, niin rasvoja tulee käytettyä paljon. Mutta välillä ihoni tarvitsee myös kuorintaa pystyäkseen ottamaan vastaan uudet hoitotuotteet.
Dermosili Primo body sugar scrub vanilla: Tätä tuotetta kehuttiin minulle etukäteen ja tilasin sen lopulta itselleni tutkiakseni, oliko se kehujen arvoinen. Ensimmäinen korkin aukaisu sai minut ihastumaan tuotteen tuoksuun ja ensimmäiset käyttökerrat vahvistivat vain asiaa. Pidän tästä kovasti. Iho on kuorinnan jälkeen ihanan pehmeä ja tuoksuu kevyesti vaniljalta. Purkki 200 g / 7,60 e.
Dermosil eye gel gream -silmänympärysvoide: Totesin, että tarvitsen myös uuden silmänympärysvoiteen. Olen aika herkkä hajusteille, varsinkin kasvoilla, joten mielelläni otan sellaisen tuotteen, jossa niitä ei kovin paljon ole. Tämä ei ainakaan vielä parin viikon käytön jälkeen ole saanut silmiäni kirvelemään. Miellyttävä laittaa. 20 ml/ 5,90 e.
Dermosil body butter sensitive -vartalovoi: Kokeilin näytteen tästä ja tilasin välittömästi ison purkin. Talvella kuivuneen ihoni sain kuntoon. Paksuhko voide, joka levittyy aika nihkeästi. Käytänkin tätä hieman kostella iholla heti suihkun jälkeen. Levittyy huomattavasti paremmin. Imeytyy nopeasti. Ehkä kesäksi tarvitsen hieman keveämmän, mutta talvella tämä on mainio. Allergiatunnus on plussaa tälle tuotteelle. Purkki on isohko, 200 g, mutta kuluu minulla ainakin käytössä todella nopeasti. Tätä tulee laitettua kunnolla. Purkki 200 ml / 7,80 e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti