tiistai 5. toukokuuta 2015

Käsivoiteet käytössä juuri nyt

Kyllä, olen käsivoiteiden todellinen suurkuluttaja, jolla pitää olla oma rasva niin yöpöydällä kuin käsilaukussa unohtamatta työpöytää töissä ja vähän muuallakin niitä täytyy olla koko ajan saatavilla. Usein olen kyllä käyttänyt viime aikoina töissä tuota käsilaukkuversiota, kun se kerta on aina mukana, enkä ole jättänyt erikseen omaa rasvaa töihin.
I Love - Rasberry & Blackberry: Anttilasta ja Prismasta löysin tämän käsivoiteen. Suloinen vadelmainen tuoksu on ihana hellimään käsiäni. Voide imeytyy nopeasti kuiviin käsiini, joten tämä on sellainen kevyt, hyväntuoksuinen voide. Tuoksu jää yllättävän kauaksi aikaa ympärilleni, sillä läheiseni mainitsi minun tuoksuvan hyvälle. Ainoa tuoksu, mikä oli ylläni, oli tämän käsivoiteen tuoksu ja käsivoiteen käytöstä oli vierähtänyt jo tovi. Tuoksu säilyy hyvin. Itse voide ei ole kovin rasvainen, joten kosteuttavat ominaisuudet jäävät aika minimaalisiksi ja voidetta on lisättävä päivän mittaan usein. Putkilo kuluu aika nopeasti. Viikon käytölläni purkki vajeni reilun kolmanneksen. Käytin voidettä kyllä pääasiallisena käsivoiteenani tuolla viikolla.
Urterkam Nordic Birch: Yksi viime aikaisia ostoksiani on tämä ihan Prismasta löytynyt koivuinen Urtekrammin sarja. Aloitan usein uuteen sarjaan tutustumisen yksittäisellä, helposti käytettävällä tuotteella. Tästä uskaltauduin ottamaan hajusteettoman sijaan tämän koivuntuoksuisen, koska tuoksu ei ollut minusta voimakas. Ensivaikutelma tuotteesta oli, ihan tavallinen, ei mikään mullistava. Tuotteen tuoksu ei ole minusta kovin hyvä. Huomasin myöhemmin, että tätä sarjaa oli myynnissä myös Citymarketissa, joten on monen saatavilla hyvinkin helposti ainakin suurimmista tavarataloista.
Puhas Loodus on se yöllinen rasvaajani tällä hetkellä. Tätä onneksi on toinenkin tuubi varastossa. Edullinen tuote Tallinnan marketeista. Myös laivalla oli myynnissä tätä tuotesarjaa. En muistanut ottaa tätä mökille mukaan ja muutaman yön rasvausten jäädessä väliin huomasi sen käsissäni. Oli mukava jälleen rasvata kädet tällä kotiin palattuani.

2 kommenttia:

  1. I Love käsivoide on mulla jäänyt vähälle käytölle, koska tuoksu on ihana mutta toisaalta se alkoi nopeasti kyllästyttää. Kosteutustehokin oli aika kevyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MInä kyllä tykkään itse voiteesta, ehkä tuoksun takia. Mutta sitä tosiaan pitää lisätä useammin juuri tuon kosteustehon takia. Purkki kuluu aivan liian nopeaan.

      Poista