sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Peittoa ihon pikku virheille

Aakkosia meikkituotteissa. Nämä ovat tulleet jäädäkseen. Kirjainyhdistelmät ovat jo siinä asemassa, että BB- tai CC-kirjainyhdistelmällä varustettu uutuustuotte kertoo kuluttajalle tuttuudesta ja se on helppo valinta vaikka tuote olisikin eri merkin kuin ennen käyttämänsä. Tietää heti,miten sitä käytetään.
Color Correcting eli väriä korjaava, tällä kertaa puuteri tarttui alkukesästä mukaani. CC antaa enemmän peittävyyttä kuin BB-voide hellien samalla ihoa hoitotuotteen tavoin. CC:llä peitän pieniä virheitä ja ihon epätasaista väriä niinä päivinä, jolloin ihoni ei ole niin täydellinen. Käytän siis aika harvoin, mutta toisinaan todella tarpeellinen. En niinkään tarvitse sitä peittämään laajentuneita ihohuokosia vaan peittämään ihoni värivirheitä. Itse asiassa minulle riittäisi BB voidekkin, mutta otin kokeiluun tämänkin, koska alle saan laitettua sen oman kosteusvoiteeni antamaan lisää kosteutta.
Lumenen CC- puuterit sisältävät hoitavaa puolukkaa, joka kosteuttaa. Puuteri tuntuu pehmeältä ihollani. Tämä peilirasiaan pakattu CC-6-in-1 sopii helppoon ja nopeaan meikkiin. Ja mikä tärkeintä, tämä sopii kaikille ihotyypeille. Herkkä ihoni ei ole moittinut.
Toinen meikkipussistani löytyvä CC-tuote on myös Lumenea, pohjustusvoide, joka luo hyvän pohjan meikille. Tämä on tuubissa ja voidemaisempi, mutta muuttuu iholla ihanan samettiseksi. Pelkästään tuon tunteen vuoksi tätä tulee joskus levitettyä. Aivan kuin taikaa koko voide. Puristuu putkilosta kuin voide, mutta iholle levittäessä se on ihanan sileää, kuin puuteria. Myös tässä on kosteuttavaa puolukkaa mukana. Luonnollinen nude, joka korjaa ihon omaa sävyä levittyen helposti iholle. Ihoni ei ole myöskään moittinut tätä tuotetta.
Meikkipussissani on nykyisin aika paljon tuotteita, joita ei siellä vielä silloin ollut kun aloitin meikkaamisen. Siihen aikaan ei ollut edes tarjolla niin paljon tuotteita kuin nykyisin. Taisi riittää ripsiväri, luomiväri, huulipuna, puuteri ja poskipuna sekä joillakin oli jopa peitepuikko. Nykyisin pussin sisältö on paljon laajempi, mutta meikkauksetkin ovat paljon kauniimpia ja meikkituotteilla pystyy paremmin korjaamaan ihon pieniä virheitä.

2 kommenttia:

  1. Mä olen myös viime aikoina tehnyt pari hyvää löytöä Lumenelta, joista on tulossa blogin puolellekin vinkkiä :) Kaikkien aikojen suosikkini Lumenelta on kulmakarvageeli, jota ei ole toistaiseksi peitonnut mikään tuote. On ollut mulla jo vuosia jokapäiväisessä käytössä, enkä luovu! Näistä ei ole kokemusta, mutta etenkin tuo blurraava primer kuulostaa kokeilemisen arvoiselta.

    Rentouttavaa sunnuntaipäivää sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olimme hieman reissussa, joten nyt vasta linjoilla. Lumenelta löytyy yllättävästi hyviä tuotteita, ei kaikki toki voi kaikille sopia, mutta aina joku osuu ja uppoaa.

      Poista