lauantai 5. syyskuuta 2015

Magnesiumin puutteeseen

Sain kesällä testattavaksi blogin kautta NodicHealth Magnesium body lotionin. Lotion on tarkoitettu koko keholle. Itselläni ilmenee ajoittain kramppeja pohkeissa ja testasin lotionia niihin. Yllätyksekseni se todella auttoi. Paras käyttökokemus tuli pitkän työpäivän jälkeen, kun jalat tuntuivat hurjan väsyneiltä. Olin ollut tavallista enemmän jalkojen päällä messuilla esittelytöissä ja odotettavissa oli levoton yö jalkojen särkiessä. Voitelin ne illalla tällä ja kas vain, kipu hävisi, eivätkä jalat olleet väsyneet ja levottomat yöllä. Testasin myöhemmin pitkän kävelylenkin jälkeen samalla lailla jalkojen enteillessä kipeitä, käyttämättömiä lihaksia seuravaana päivänä ja toden totta, tämä auttoi lihaksia palautumaan ja helpotti oloa. Tiedäthän, kun äkkiseltään tulee liikuttua paljon enemmän kuin normaalisti, miten lihakset jumittaa sen jälkeen. Tästä tuli heti suosikkini poistamaan odotettavissa olevia suonenvetoja tai muita kramppeja.
Tuotteesta kerrotaan seuraavaa: Tutkitusti hyvin imeytyvät, kaikille ihotyypeille sopivat Magnesium Body -tuotteet sisältävät 100% puhdasta Zechstein Inside® -luonnonmagnesiumia. Magnesium on tärkeä ainesosa ihon solujen uusiutumisessa sekä kimmoisuuden säilyttämisessä. Magnesium toimiikin sisäisenä ryppyvoiteena. 

Ihoa hellivä tuote sisältää magnesiumin lisäksi karitevoita, kaakaovoita, kookosöljyä sekä E-vitamiinia.
Dermatologisesti testattu tuote sopii myös kaikkein herkkäihoisimpien päivittäiseen ihon hoitoon ja syväkosteutukseen.

Voin todella yhtyä tähän tuotekuvaukseen. Tosin ihoa silottavista ominaisuuksista en osaa sanoa, mutta ihanan avun se antoi. Ainoa ongelma on, että tämä on aika työläs levittää. Tuote on paksuhkoa, vaatii hieman enemmän levittämiseen aikaa ja se ei imeydy aivan silmänräpäyksessä ihoon, mutta vaiva on kyllä sen arvoinen. Tuoksu on hieman lääkemäinen, magnesium tuoksuu, mutta ei haitannut. Herkkä ihoni sieti myös hyvin tätä.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kiinnostavalta tuotteelta, pidetään mielessä jos joskus pohkeet taas kramppaavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän Magnesium Butteria, joka on vielä paksumpaa kuin Mg Lotion, kasvoihin, kaulalle, käsivarsiin, jalkoihin. Ihot tuntuvat tosi hyvälle, eikä mistään kramppaa. Olen todella tyytyväinen käyttäjä.

      Poista