perjantai 10. heinäkuuta 2015

Arctic Arbutin, lappilaisen luonnon lahja iholle

Sain testattavaksi Detrian Arcic Arbutin -sarjan. Detria on rovaniemeläinen yhtiö, joka valmistaa luontaiskosmetiikkaa- ja hoitotuotteita lappilaisista yrteistä. Arctic Arbutin sisältääkin tulehdusta hillitsevää pakurikääpää. Tuotteet sopivat kaikenikäisille ja erityisesti ikääntymistä vastaan käytävään taisteluun. Olen itse käyttänyt tuotteita jo useamman viikon ja olen tyytyväinen. Parin viikon käytön jälkeen helposti reagoiva ihoni rauhoittui, tasoittui ja nyt on todella hyvässä kunnossa. En muista koska olisi viimeksi ollut näin tasainen ja sileä. Olettaisin erityisesti noiden kauneuskapselien säännöllisen käytön olevan hyvä, sisäisesti käyvä hoito minulle. 
Arctic Arbutin Kauneuskapseli on sisäisesti nautittava ihon, silmien ja limakalvojen hyvinvointiin. Se suojaa ihoa ikääntymiseltä sisältäen paljon viime aikoina hehkutettua puolukkaa ja pakuria. Molemmat luonnon antidioksidantteja. Itselläni ainakin huomasin eron ensimmäisenä erityisesti limakalvoilla. Kapselit tukevat muun sarjan käyttöä. Hinta 29.90 e 60 kapselin purkki eli kuukauden annos.
Seerumien ystävänä Arctic Arbutinin tehoseerumin otin käyttöön välittömästi tuotteet saatuani. Seerumi on tummaa ja juoksevaa, annosteluun pitää tottua, sitä tulee helposti liikaa aluksi. Tuotetta ei tarvita paljon, sillä se on hyvin riittoisaa. Hyvin äkkiä pullon pumppusysteemin oppi ja annostelu helpottui. Seerumi on syväkosteutta tehoseerumi ikääntyvän ihon hoitoon. Suojaa ihoa UV-säteilyn haitoilta. Seerumin luvataan ehkäisevän couperosaa ja pigmenttivirheitä samalla lisäten ihon kimmoisuutta. Mikä mukavaa, tuote on hajusteeton. Hintaa tällä 30 ml pumppupullolla on 51.70 e.
Olettekos usein käyttäneet käsivoidetta vastaavanlaisesta pumppupullosta kuin mitä seerumit on pakattu? Arctic Arbuti käsivoide on pakattu 30 ml hygieniseen pumppupulloon ja sitä todella saa laittaa paljon vähemmän kuin tavallisia käsivoiteita. Aluksi havahduin, että mihin tämä riittää, noin pieni määrä käsivoidetta, mutta yllätys oli suuri, kun levitin voiteen käsiini. Hyvin pieni määrä riittää kosteuttamaan ja ravitsemaan ihon. Käsivoide ehkäisee sarjan muiden tuotteiden tavoin ihon ennenaikaista vanhenemista tasoittaen samalla värivirheitä ja suojaten UV-säteilyltä pehmentäen ihoa. Voide imeytyy nopeasti jättäen miellyttävän tunteen iholle.  Hinta 18,90 e. Tämäkin on hajusteeton.
Kuvassa käsivoide vasemmalla ja tehoseerumi oikealla. En juuri tuon enempää ole käsivoidetta levittänyt käsiini ja hyvin on toiminut ihollani. Tuotteet ovat hyvin riittoisia. Kasvovoide on väriltään hieman vaaleampaa kuin tuo käsivoide.
Kokeilemistani tuotteista viimeisenä Arctic Arbutin kosteuttava ja suojaava, herkän, kuivan ja ikääntyvän ihon hoitoon tarkoitettu kasvovoide. Vanhemmiten iholla on helposti ongelmana couperosa ja muita pigmenttivirheitä. Itselläni ei vielä ole kasvojen kanssa tuota ongelmaa, vaan ihoni on tällä hetkellä todella hyvässä kunnossa. Ennaltaehkäisevästi on kuitenkin ennen ongelmien esiintymistä varauduttava tähän mahdolliseen hiusverisuonten laajentumisen aiheuttamaan punaisuuten iholla. Ongelma on yleinen pohjoisen vaaleaihoisilla, jollainen itsekkin olen. Kasvovoide on hajusteeton. Hinta 51,70 e / 50 ml purkki.
Kokeilin sarjan tuotteita myös toiseen käsivarteeni, joissa on näkyvissä näin kesäisin pieniä maksaläiskiä jättäen toisen käsivarren vertailupohjaksi ja toden totta, ihon värivirheet vaalenivat melko nopeasti.Olen yllättynyt tuotteiden hyvistä ominaisuuksista. Joko olet kokeillut?

Tuotteita on saatavilla Sokos ja Stocmann -tavarataloista, Emotin ja Stockmann Beuty -myymälöistä, hyvinvarustelluista apteekeista ja terveys- ja luontaistuotekaupoista. Lisätietoja tuotteista valmistajalta Detrialta. Heillä on myös verkkokauppa, josta tuotteita voi hankkia. Nyt ainakin näytti, että ensimmäisestä ostoskerrasta sai alennustakin.

Tuotteet saatu blogin kautta.

2 kommenttia:

  1. Mulla ei ole näistä kokemusta, mutta yhdestä blogista olen sarjasta jo lukenut. Kommentoinkin sielläkin, että tuotteet itsessään vaikuttavat ihan kiinnostavilta, mutta ulkoinen olemus ei oikein minuun iske :D Noita kapseleita voisin kuitenkin kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samalla valmistajalla on Detria Arbutin -sarja, jonka ulkonäkö on minusta kauniimpi. Niitä en ole testannut.

      Poista