torstai 2. heinäkuuta 2015

Puteleita Tallinnan tuliaisina

Teimme pienen yhdistetyn loma- ja ostosmatkan Tallinnaan. Satuimme ihan vahingossa Kaupamajan OMG -päiville ja sieltä löytyi kaikkea kivaa ostettavaa. Aikaa olisi vain pitänyt olla rutkasti enemmän tutustuessa koko laajaan kosmetiikkaosastoon heti ensimmäisellä ostoskerrallani. Onneksi hotellimme oli lähellä, niin tein pari eri ostosreissua. Toisella kerralla ei vain enää ollut kaikkia tarjolla. Menin ostamaan alkujaankin Fruttineja, sillä niitä ei Suomesta saa ja yllätyksekseni nämä poistuvat tuoksut olivat tarjouksessa. Myös jo uudet tuoksut olivat hyllyssä, niistäkin valitsin ostoskoriini muutaman.
Tuoksuista tämä Milky Orange oli aivan ihana. Valitettavasti noita vartaloemulsioita ei ollut enää enempää jäljellä, joten pärjään sitten tämän kanssa. Suihkugeeli ja kuorintavoide vartalolle. Rakastan.
Vadelmaisia hetkiä myös luvassa. Vartalosuihke ja suihkugeeli. Tuoksu kestää hieman, joten pääsen nauttimaan kivasta kesätuoksusta, mutta en ärsytä mieheni oloa liian voimakkailla hajusteilla.
Uutta tuoksusarjaa oli tämä Mango. Myös purkkien ulkonäkö etikettien muodossa on uudistunut. Valloittavin tuoksu minusta näistä uudistuneista sarjoista. Mango on muutenkin minusta aika kiva tuoksu, joka tuntuu kelpaavan perheemme nuoremmille naisillekkin.
Limeä ja sitten taivaalliselta tuoksuvaa päärynää. Päärynän tuoksu tuli aina ensimmäisenä vastaan suihkugeelipussin avatessani ja harmittelin jälkeenpäin, kun en tuonut sitä enempää. Ekalla ostosreissullani olisi ollut myös vartaloemulsioita tarjolla, mutta harmikseni en ottanut niitä, sillä en ollut tuoksua kokeillut enemmin. Vielä kotonakin olen ihastunut yhä enemmän juuri tähän tuoksuun.
Tässä hieman Fruttiniperhettä tuleviin saunailtoihin. Jos muut raahaa erilaisia lasisia laulukirjoja Tallinnasta sisältää minun matkalaukkuni hyvältä tuoksuvia suihkugeelejä ja muuta kosmetiikkaa tuliaisina. Hankin sellaista, mitä en täältä saa, hinnat näillä oli 2,50 e muilla paitsi Valdelmainen vartalosuihke 3 e ja uudet Mangot olivat 3-4 e. Näillä pääsee nauttimaan jo useammasta hyväntuoksuisesta iltahetkestä.

8 kommenttia:

  1. Haluaisin niin kovasti kokeilla Fruttineja, ja hieman harmittikin, kun en tajunnut niitä viimeksi Saksan reissulta ostaa :D. Tallinnassakaan ei tule oikein käytyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on kyllä tuoksut aivan valloittavia. En itsekkään ole vielä kokeillut ennen tätä, mutta jotain sain haalittua jo itselleni. Harmittelen vain, kun en ole ennen hoksannut Tallinnasta näitä katsoa.

      Poista
  2. Voi elämä kuinka herkullisilta Fruttinit näyttää! :P :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ne ovat todella herkullisia myös tuoksultaan. Kylpyhuone tuoksuu aivan ihanalta.

      Poista
    2. Älää, en kestä! :'D En tuu varmaan koskaan saamaan näitä käsiini :'( Damit kun kaikkia herkkuja aina myydään muualla kuin Suomessa!

      Poista
  3. Mä ostin muistaakseni joskus Fruttineja Sokoksella, mutta ehkä niitä ei sitten myydä siellä enää. Mulla oli just toi lime-minttu-suihkugeeli/kuorinta enkä hirveesti tainnu pitää siitä. Mut kuulostaahan nuo muut tuoksut aika hyviltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei Sokosta ole kovin lähellä, mutta niitä ei tietääkseni ole siellä enää myynnissä. Limessä on kiva raikas tuoksu, ei ehkä niin makea ja voimakas kuin noissa muissa.

      Poista