sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Oho, mitkä hinnat!

Haalin hieman Lumenen meikkejä. Aika monta luomiväriä. Lisäksi tyttäret kanssa saivat omansa. Voiko kukaan ohittaa luomivärejä, jos niitä saa euron hintaan? Vaikkei yhtä montaa kertaa käyttäisikkään, on nämä edullisia hankintoja.
Natural Code Triot aika monessa sävyssä. Vihreäsävyistä en ostanut, sillä en osaa vihreää käyttää. Mutta muuten taisin ostaa kaikki saatavilla olleet yhdistelmät. Vaikka näistä ei käyttäisi kuin yhtä väriä paletista, olivat hinnat sen verran edulliset, että näillä voi kokeilla ja sitten surutta heittää pois. Taloudellinen menetys ei ole suuri.
 Lumenen solo-luomivärejä löytyi myös aika montaa eri sävyä. Itselleni valkkasin vain nämä kolme.
Kynsilakkoja oli isot laatikot, värit tosi valikoituneet, mutta joukosta löytyi näitä perheessämme roskalakoiksi nimettyjä eli erilaista glitteriä ym. sisältäviä lakkoja. Laatikkojen pinnalla oli vain keltaista ja vihreää, mutta kun jaksoi kaivautua syvemmälle laatikkoon, löytyi sieltä muitakin kivoja värejä. Itselleni nämä, tyttäret valitsivat aivan toisenlaisia lakkoja.

Huulipunavalikoimassa oli ihan perusvärejä, joita olen käyttänyt. Tein vain ison työn löytääkseni ehjillä sineteillä varustetut yksilöt, sillä tuntui, että aika montaa oli availtu ja katsottu sävyjä. Mutta löytyi mieleiseni kuitenkin.

Nämä aarrelaatikot löytyivät Ylöjärven MegaMyyntiAreenasta. Ja hinta tosiaan koko pöydän tavaroille 1 e/kpl. Ihana paikka etsiä mukavia meikkejä. Edellisellä kerralla käydessäni oli valikoima hieman suurempi, mutta samalla hintakin oli puolta kalliimpi eli 2 e / kpl. Näiden lisäksi oli värillisiä ripsivärejä, mutta en niitä halunnut istelleni.

6 kommenttia:

  1. Jestas aivan mahtavat löydöt ja olisin todellakin ostanut itsellekin tuohon hintaan kaikki. Nuo kynsilakkasävyt täältä nyt löytyykin ja ovat ihania sävyjä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli todella hienoa kaivaa siellä niitä laatikoita ja etsi lakkoja ja muita meikkejä. Aina välillä oli vilkaistava hintalappua, että todellako hinta on vain euron.

      Poista
  2. Ohhoh, siinä vasta LÖYDÖT! Onpa ihania varsinkin nuo luomivärit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä oli ostettava, vaikkei tarvitsisikaan. Harvoin tämmöiseen pääsee käsiksi. Sisäinen Sulo Vileen nosti päätään. Ei sen puoleen, värit olivat ihan miellyttävät, joten käyttöäkin tulee.

      Poista
  3. Vau mitä löytöjä, todellakin kelpaisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisipa useamminkin osumaa tämmöisiin tarjouksiin.

      Poista