sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Valloittavat Fruttinit

Ensimmäisinä käyttöön otetut Fruttinit. Näissä on tajuttoman ihanat tuoksut, ei niitä ole turhaan kehuttu eri kosmetiikkablogeissa. En ole pettynyt matkatuliaisiini. Itse asiassa tuovat valloittavan tuoksun pesuhuoneeseenkin. Samoin tuoksu tuntuu, kun avaa pussin, jossa on Fruttineja matkalaukkuani purkaessa. Iloiset ja pirteät pakkaukset saavat hyvälle tuulelle ja suihkuun on kiva mennä nämä kavereina. Ihania arkipäivän sulostuttajia.
Vadelmantuoksuinen vartalosuihke on ollut päivittäisessä käytössä. Hieno kesätuoksu, jonka käyttöä ei tarvitse arkailla. Tuoksu on tyypillinen kevyen vartalotuoksun tuoksu, kestää vain hetken, mutta tuntuu ylelliseltä. Mainio päiväkäyttöön. Tätä voi huoletta lisäillä päivän mittaan.
Limen ja mintun tuoksuinen, raikas vartalokuorinta. Kuorivat rakeet ovat hyvin kevyet, joten tätä uskaltaa käyttää myös herkkäihoisempi. Kuorinta saa kuitenkin pintaverenkierron kivasti liikkeelle ja poistaa kuollutta ihosolukkoa kevyesti. Tuoksu tässä ei ole kovin voimakas, ehkä miedoin kaikista minulla olevista Fruttineista.
Kesäinen vartalovoide, joka tuoksuu aivan appelsiinijäätelölle. Rakastan tätä tuoksua. Itse voide on melko paksua, kermaista ollakseen lotion. Minulla, kuivaihoisella, tämä riittää kosteutuksessa näin kesäkäyttössä. Pakkasilla tämän kosteusteho ei ehkä yksin riitä. Mutta tuoksu, se on taivaallinen. Tätä tulee kyllä pakkasten alkaessa ikävä tai varastoni loppuessa. Ensimmäinen tuubini on jo hyvässä vauhdissa menossa. Rakastan.
Fruttineja olen hankkinut Tallinnan reissuilla Virukeskuksessa olevasta Kaubamajasta. OMG-päivillä vartalovoiteella ja kuorinnalla oli hintaa 2,50 e/tuubi, vartalosuihke 3 e. Vilauttamalla kassalla Tallinkin ClubOne -korttia sai ostoskorin hinnasta pois 5%. Näitä kannattaa tuoda Tallinnasta, jos olet tuomassa sieltä kosmetiikkaa. Tuoksu on huumaavan ihana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti