torstai 9. heinäkuuta 2015

Kukkaro kiittää

Olen useampana päivänä etsinyt netistä tietoa Lidlin edullisista Cien -vartalonhoitotuotteista. Saksalaiset ihonhoitotuotteet ovat usein hyvälaatuisia, joten tuskin nämäkään ovat sen huonompia kuin muut marketeissa myytävät tai nettikaupoista haalittavat tuotteet. Näissä on yksi hyvä etu puolellaan, hintatasosta kukkaro kiittää.

Suomalaisilta kosmetiikkaa käsitteleviltä sivuilta löytyy vain muutamilta mainintoja Lidlin tuotteista, aivan kuin kukaan ei olisi käynyt ostoksilla Lidlissä ja ostanut sieltä vielä shampoota tai suihkugeeliä. Tähän en jotenkin jaksa uskoa, sillä kosmetiikkapullojen vetäessä puoleensa on varmasti moni tarkistanut ja testannut myös nämä. Muualla maailmassa Cien, tuo Lidlin oma tuotemerkki kosmetiikkatuotteille, löytyy erilaisissa kosmetiikkablogeissa ja usein maininnat ovat olleet hyvin positiivisia. Tokihan joukkoon mahtuu joku hutikin kuten yleensä muutenkin suuremmassa massassa on, eikä kaikki voi sopia kaikille. Itse en pettynyt näistä yhteenkään. Eikä perhe ole moittinut.

Ei auttanut kuin tehdä hieman ostoksia myös tältä saralta kaupungissa käydessä. Tunnustan, etten ole juuri ennen ostanut vastaavia Lidlistä ehkä siksi, että olen painottunut niin paljon herkkäihoisten tuotteisiin. Minulla on ollut käytössä heidän asetoniton kynsilakanpoistoaineensa, mutta ei muita. Ostoskärryyni tuli valikoitua nämä tuotteet lukuisten tuotteiden joukosta. Vielä jäi monta testattavaa hyllyyn, mutta aion kyllä kokeilla näiden käyttökokemusten myötä myös muita. Cien -kasvovoiteet ovat olleet todella kehuttuja ja myytyjä, testivoittajia. Eikä näistäkään kovin suuria valikoimia ollut lähiliiterissä juuri tällä hetkellä hyllyssä, vaan tuotteet tuntuvat liikkuvan hyvin tyhjiä kohtia ihmetellessäni. Eu:n valvovan silmän alla päivittäishygienia on hyvin valvottua, joten rohkeasti kokeilemaan.
Shampoo päivittäiseen käyttöön. Purkilla kokoa peräti 500 ml. Tuoksu aivan ihana, hedelmäinen persikka ja papaija. En moiti niiden parin pesukerran jälkeen laisinkaan, mitä olen tätä käyttänyt. Myös muu perhe on kokeillut ja shampoo menee siinä missä mikä muu tahansa, hyvä tuoksu on ollut plussaa. Herkkä hiuspohjani ei ole reagoinut tähän. Tämän perusteella voin ostaa muitakin saman sarjan tuoksuvia shampoita. Hintaa tällä ei ollut kuin 1,99 e/500 ml ollen kuitenkin koko korin kallein, mutta isoin pakkaus.
Näistä toinen miehelleni ja toinen itselleni. Aqua ei tuoksu juuri miltään, joten olettaisin herkkähipiäisen mieheni tykkäävän. Itselleni otin tuon Sensitiven ja minun kainaloni eivät ole ainakaan moittineet. Tuoksua tässä on jonkin verran herkälle nenälleni, mutta ei pahasti. Tai pikemmin, tuoksu on minulle hieman vieras. On myös märempää, kuin mitä olen tähän asti käyttänyt, joten kuivuminen kestää jonkin verran kauemmin. Mutta sillä välin voi pesaista vaikka hampaat. Ainakin minun käytössä on pitänyt kainalot kuivina. Hikoilen kuitenkin aika vähän, joten toimii minulla. En ollut uskoa silmiäni, kun totesin hinnan: 0.49 e / 50 ml. Sillä hintaa voi olla vähän juoksevampaakin kuin normaalisti eikä tule silti taloudellista tappiota. Laskin, että mieheni nykyisen dödön hinnalla saa melkein kuusi tämmöistä, omani on ollut hieman halvempaa, joten en saa aivan niin montaa.
Sitruksista tuoksuista tykkäävänä nappasin mukaani tämän appelsiinin tuoksuisen suihkugeelin useamman tuoksun seasta. Olisikohan ollut kaikkiaan neljää erilaista. Tuoksu on tässäkin ihana ja sitä riittää juuri sen suihkun ajan. Tuoksu ei jää leijailemaan, joten vartalovoide voi olla ihan eri tuoksumaailmasta. Mutta suihkussa on mukavaa ja tämä vaahtosi hyvin. Hinta tällä 300 ml putelilla oli 0.99 e. Jälleen piti katsoa kahdesti. Pesee ihan hyvin puhtaaksi eikä ärsyttänyt ainakaan minun herkkää ihoani.
Korin tuotteista on testaamatta vielä tämä Mangolta tuoksuva suihkugeeli. Pullo on tässäkin 300 ml, tuoksu valloittava hedelmäisistä tuoksuista pitävälle. Hyllyssä oli paria muuta tuoksuvaihtoehtoa myös, mm. kukkaistuoksu. Hintaa tällä hurjat 1,09 e. Uskon tämänkin pesukokemuksen olevan aivan hyvää luokkaa. Näiden kahden lisäksi löytyy valikoimasta myös herkälle iholle omat suihkugeelit.
Käsivoiteiden suurkuluttajana nappasin mukaani myös käsivoiteen testaukseen. Voide imeytyy nopeasti, ei jätä tahmaista pintaa ja kädet tuntuvat pehmeiltä. Tuoksu on melko mieto. Tämä oli korin toiseksi kallein tuote, hinta 1,85 e /125 ml tuubi. Ainesosat ainakin ovat hyvin kosteutta lupaavia, ja ne toimii.
Korin tuotteet eivät paljon maksaneet. Tuotteet eivät olleet millään muotoa tarjouksessa, vaan ostin kaikki normaalihinnalla. Shampoo 1,99 e. Sitrussuihkugeeli 0.99 ja mango 1,09 e. Käsivoide 1,85 e ja deodorantit 0.49/kpl. Yhteensä koko kasa 6,90 e. Ei minusta paha, kun vertaa muualta ostettuina vastaavaan määrään. Lisäksi näissä on myös silmälle ruokaa eli purkit ovat hyvin suunniteltuja. Testatkaa ihmeessä!

6 kommenttia:

  1. Lidlin käsivoiteita olen kokeillut, mutten kokenut niitä tarpeeksi kosteuttaviksi. Suihkugeelit ovat hyvää peruskamaa ja iso pullo riittää pitkään. Lidlin pumpulilappuja olenkin jo pari kertaa kehunut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahkera rasvaaminen on saanut käteni nyt kesällä hyvään kuntoon, joten minulle riittää tällä hetkellä. Kuivemmalla, sitten pakkasilla ei ehkä ole tarpeeksi rasvainen. Tuotteet ovat tosiaan hyvää perustavaraa ja niistä riittää useammallekkin saunojalle.

      Poista
  2. Cieniltä on nyt tullut myöskin herkänihon tuotteita isompikin läjä. Uusimassa Lidlin tarjouslehdessä on tuotteet esiteltynä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on. Meidän Lidlissä ei vielä kaikkia ollut, mutta mielenkiinnolla testaan nekin. Meille ei valitettavasti tuota lehteä jaeta, olen netin varassa tarjousten suhteen.

      Poista
  3. Tropical Mango Shower Cream kuulostaa herkulta, ehkäpä käyn tsekkaamassa sen seuraavalla Lidl-reissulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu on hyvin mangoinen, enkä nyt käytettyäni voi mitenkään moittia suihkugeeliäkään. Itse pidän enemmän tuosta sitrushedelmältä tuoksuvasta, koska se on lempparituoksuni suihkugeeleissä. Testaaminen ei paljon kustanna. Molemmat pesevät hyvin, tuoksu on makukysymys.

      Poista