keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Suojaava ja ravitseva käsivoide

Tallinnan Prismasta löytyi tarjouksesta vallan käytettävä Rohelin Apteekin käsivoide kesäisellä matkallamme. Voide levittyy ja imeytyy hyvin eikä tee käsistä tahmaisia. Siis käsivoide, jollaisen toivon käsivoiteeni olevankin. Kosmetiikkaa luonnon omasta apteekista. Oliiviöljy vähentää tunnetusti ihon kuivumista ja kosteuttaa. Lootuksen rauhoittava ja kosteuttava vaikutus lisää käsivoiteen tehoa. Tuubin ulkonäkö on myös mukavaa vaihtelua totuttuihin käsivoiteisiin.
Tarjous oli siis hyvä löytö käytössäkin. Hintaa käsivoiteella oli vain 0,79 e/ 100 ml tuubi, normaalia hintaa en muista. Ostan ilman muuta, jos vastaava tulee vastaan seuraavalla Tallinnan matkallani.

Matkatuliaisina käsivoiteet ovat aivan ihania. Ne on helppo käyttää pois ja on aina kiva päästä kokeilemaan aivan outoja kosmetiikkasarjoja ja erilaisia käsivoiteita on ihana jakaa ystäville. Lisäksi on mukava katsella välillä erilaisia tuubeja kosmetiikkapussissa kuin mihin on tottunut. Suosittelen sydämestäni kaikille tällaisia pieniä hyppyjä tuntemattomaan matkatessanne eri maissa. Joukossa on varmasti joitakin todella mukavia tuotteita, joita on kiva päästä käyttämään edes kerran. Ja mikä hauskinta, tämä kokeilu ei maksa juuri mitään.

2 kommenttia:

  1. Hyvä ja nätinnäköinen löytö! Paikallisia käsirasvoja matkatuliaisina olen harrastanut myös minä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin itsekkin tuubin ulkonäöstä. Hieman vaihtelua. Ja minä ainakin haluaisin saada matkatuliaisina paikallista kosmetiikkaa ja käsivoide sopii helposti myös toiselle.

      Poista