sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Lisää Tallinnan tuliaisia

Matkalaukkuni oli tosiaan täynnä kosmetiikkaa. Aika raskaskin se oli, mutta onneksi on pyörät alla, niin terminaalissa oli helpompi liikutella. Lentokoneella liikkuessa ei olisi voinut ajatellakkaan ostavansa näin montaa putelia. Aikomus oli punnita laukku kotona palatessa, mutta unohdin, kun tyhjensin sen saman tien. Mennessä jo yritin lähteä niin vähällä tavaramäärällä kuin mahdollista ja melko hyvin onnistuinkin. Jotain pientä oli hieman liikaa mukana, mutta kun koskaan ei voi näistä kesäkeleistä olla liian varma.
Löydin ensin muutamaa eri tuoksuista Cottage-suihkugeeliä Tallinnan Ülemiste-ostoskeskuksessa olevasta Rimi-marketista. Näitä oli myös satamassa olevassa Rimissä muistaakseni kolmea eri vaihtoehtoa. Valitsin niistä tuon Le Caramellin sekä Veriappelsiinin. Myöhemmin Kaupamajassa vastaani tuli vielä lisää tuoksuja, tosin hieman korkeammalla hinnalla. Siellä oli myös isommassa pullossa yksi tuoksu. Niistä valikoin mukaani Mansikka-mintun. Purkit ovat suloisia ja tuoksut myös.
Haa - ettei suihkugeelit loppuisi ihan kättelyssä, niin mukaani hankin vielä CMO:n appelsiinin tuoksuista suihkugeeliä ja Aquafruitin sekä niiden lisäksi vadelmaleivokselta tuoksuvan suihkugeelin. Näillä mennäänkin jo pitkälle talveen tuoksutellen ja muistellen kesän lomareissua. Mutta mitkä ihanat pullot näissä on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti