tiistai 28. heinäkuuta 2015

Cien Sensitive, Natural Minerals ja Aqua

Deodoranttia tulee käytettyä päivittäin. Itse jouduin luopumaan Garnierin tai Rexonan rolloneista tai suihkeista jo vuosia sitten niiden aiheuttaman kutinan ja ihottuman takia. Sen jälkeen en ole niitä uskaltanut käyttää. Olen paljon käyttänyt sittemmin lähes hajusteettomia tai muuten herkälle iholle suunnattuja deodorantteja tai antiperspirantteja, kokeillen välillä myös ihan Dovea tai Niveaa, jotka ovat molemmat sopineet. Niveasta tosin olen kokeillut vain herkälle iholle suunnattuja. Suosikkini on ollut LdB, mutta välillä on kiva kokeilla muitakin. En hikoile kovin voimakkaasti, mutta tarvitsen kuitenkin dödön, ja mieluiten rollonin.
Päätin ottaa selvää, millainen Lidlin hyvin edullinen Cien antiperspirantti on. Hintaa purkilla ei ole kuin 0,49 e / 50 ml. Voiko sellaisella hinnalla saada toimivaa rollonia? Pistän mielelläni siinä säästyvät rahat värikosmetiikkaan tai kasvojen hoitotuotteisiin, jos vain on kainaloilleni sopiva rolloni tuolla hinnalla. Kestoa luvataan 48 h, kuten monella muullakin merkillä. Kainalot tulee kuitenkin pestyä päivittäin ja dödöä lisättyä samalla, joten en ehkä ole päässyt perille aivan kahden vuorokauden pitävyyden tarpeellisuuden suhteen minkään merkin kohdalla. En koe sitä itselleni tarpeellisena ominaisuutena. Mutta hyvin tuo kestävyys tuntui kevyessä työssä toteutuvan, testasin senkin.
Otin rollonin käyttöön edellisen tuotteen loputtua. Pakkaus näyttää vajaasti täytetyltä, sillä tilavuus on enemmän kuin tuo 50 ml, mitä tuotetta on. Aluksi katsoin, että minulla on puolittain täytetty rolloni, mutta vähän suhteutettuna tilavuutta tuotteen määrään totesin, että ihan täysi määrä minulla on tuotetta. Tiedättehän, miten paljon purkin muoto vaikuttaa tilavuuteen ja monesti samankokoisilta vaikuttavat purkit pitävät sisällään eri määrän tuotetta.

Rolloni on helppo levittää, kuivuukin melko nopeasti. Minulla tämä on pitänyt hyvin, suorastaan erinomaisesti. Vaikka kävelimme pitkän lenkin lämpimänä päivänä kaupungissa reppu selässä ja jopa minä hikoilin selästä, repun alta, ei tämä pettänyt. Millään tavoin tämä ei ole minua kutittanut eikä kainaloni ole tätä moittinut ärsyttäväksi. Kainalot ovat olleet kuivat koko ajan.

Tuoksu tuntui Sensitive -nimen vuoksi minusta aluksi liian voimakkaalta. Mutta olenkin käyttänyt paljon juuri hajusteettomia tuotteita ja siksi herkkä nenäni reagoi siihen ensin. Mutta käytettyäni tätä joitakin päiviä en enää moittinut tuoksua miksikään, nyt en edes huomaa sitä miksikään. Vertasin tuoksua muihin kaupan yleisiin merkkeihin ja ei se tainnut olla voimakas sittenkään. Tätä tarvitsee levittää myös vähemmän, niin ei tule jälkiä vaatteisiin. Liika on aina liikaa mitä tahansa.
Yllättyneenä Sensitiven pärjäämiseen ostin vielä Cien Natural Minerals -antiperspirantin kokeiluun. Ja olen tästäkin dödöstä vain positiivisesti yllättynyt. Tässä tuoksu on neutraali, mutta tämä on voimakkaampi tunnultaan iholla kuin Sensitive - ainakin minun ihollani. Voin käyttää mielelläni kumpaa tahansa ja molemmat tulee kyllä käytettyä loppuun saakka. Ja saavat varmasti jatkoa, olen tyytyväinen molempiin. Sensitive on hellempi näistä kahdesta.
Mieheni testasi Aqua -antiperspiranttia. Hän on todella herkkäihoinen ja ei voi juuri montaa dödöä käyttää ensinnäkin niiden tuoksujen vuoksi ja sitten moni ärsyttää hänen ihoaan. Lempparituote on Dermosilin hajusteeton rolloni, joka on toiminut moitteettomasti. Tästä tuli sellainen vaihtoehtodödö, jota voi käyttää vaikka vuorotellen tuon Dermosilin kanssa. Kommentti nimittäin oli testauksesta, ettei mitään valittamista. Vaihtelua vihdoin hänelle rollonivalikoimaan.
Rollonit, jotka yllätti testaajat. Monta huonompaakin on olemassa ja kokeiltu. Ja hinta on enemmän kuin kohdallaan. Kannattaa ainakin kokeilla.

Olen itse ostanut tuotteet käyttööni. Hinta 0,49 e / 50 ml.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti