keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kesäkuun tyhjenneet

Kesäkuun aikana tyhjeni yllättävän monta täysikokoista tuotetta. Kuluttamassa toki oli vähän useampi, sillä opiskelijat palasivat osittain kesäksi kotiin ja äidin kosmetiikkavarasto on joittenkin tuotteiden kohdalla aina kaikkien saatavilla, mm. suihkutuotteet ja shampoot. Muutama oli lähellä loppua jo edellisessä kuussa, joten tyhjenivät heti alkukuusta. Samoin kävi nytkin muutaman kohdalla. Tyhjenevät jälleen heti heinäkuussa ensimmäisinä päivinä.
Avon Foot Works Citrus Mint Cooling Foot Lotion: Jalkavoide, jonka piti viilentää. Jäänyt käyttö kesken edellisenä syksynä, kun tuli kylmä, eikä viilentävää tarvittu enää. Purkin loput tuli käytettyä, vaikka ei nytkään juuri viilentävää tarvitse. Moni muu jalkarasva on kyllä parempaa, kuin nämä Avonin kausituotteet.

Family Fresh Creamy Berry: Kevyesti vadelmilta tuoksuva suihkusaippua. Ties kuinka mones Family Freshin suihkusaippua tyhjeni jälleen. Perheen luottotuotteita, näitä ostetaan aina uusia kokeillen eri tuoksuja.

Nivea Happy Time Body Lotion: Bambu-uutetta ja maitoproteenia sisältävä vartaloemulsio kuivalle iholle. Ihana tuoksu ja kevyt kesäinen vartalovoide. Tästä pidän. Purkki on vain menneen kesän ostoksia, joten tätä ei ole enää tarjolla. Nivean voiteet sopivat minulle kyllä todella hyvin.
Erittäin Hieno Suomalainen Shampoo, terva: Tämä tuoksuu lapsuuteni kesäsaunalta. Shampoo on hiuspohjaa ja hiuksia kosteuttava shampoo. On aina välillä suihkun shampoohyllyllä valittavana tunnelmointiin.

Pantene Repari & Protect -hoitoaine: Korjaamaan ja kosteuttamaan vahingoituneita ja kuivia hiuksia. Miellyttävä tuoksu ja yllättäen pitää sen mitä lupaa. Kosteutti ja vaaleat, värikäsitellyt hiukset oli hyvässä hoidossa.

Four Reason Moisture Shampoo: Kosteuttava ja hiuspohjaa rauhoittava shampoo. Toimi hyvin kuiviin hiuksiin kosteuttaen niitä.
Dermosil Sensitive Deo Roll-on: Mieheni lempparidödö. Herkkäihoisen lemmikki. Ilmeisesti tykkää, koska pyytää aina tilaamaan lisää.

Lumene Waterbroof silmämeikin poistoaine: Tuote, jota on aina kaapissa, meidän perheen naisten vakiotuote. Poistaa meikit todella hyvin. Nyt vain jäi enää vajaa pikkupullo, joten pitääpä täydentää varastoja.

LV puhdistusvaahto herkkäihoisille: Tästä minulla on käytössä jo uudistettu versio, jossa tuotteen sisältöön on tullut muutoksia. Tämä vanha oli hyvin riittoisa, varsinkin kun alkuun tämä ei ollut aivan aktiivikäytössä vaan kulki reissuputsarina.
Puhas Loodus -yökäsivoide: Tämä on ollut nimensä mukaan yökäsivoiteena eli illalla viimeiseksi ennen nukahtamista tällä on rasvattu kädet. On rasvaisempi ja imeytyminen kestää hetken, mutta juuri yöksi ollut mainio. Onneksi toinen on odottamassa.

Urtekram Pohjolan koivu -käsivoide: Alun hankaluuden jälkeen opin pitämään tästä käsivoiteesta. Kosteutti todella hyvin ja hoiti käsiä. Tämän voisi ostaa uudelleenkin. Oma postaus tästä käsivoiteesta.

Dermosil Primo Nigh Cream Retinol: Primo -sarjan yövoide, joka oli pölyttynyt kaapissa. Aluksi käytin yövoiteena, mutta jotenkin ei vain sopinut silloin iholleni ja niin purkki joutui sivuun. Otin lopulta käyttöön yöllä jalkavoiteena, joten sain kulumaan loppuun. Tämä ei vain ollut minun voiteeni ja harmikseni minulla on toinenkin tuubi kaapissa.

LV yövoide -näyte: Matkalla mukana sopiva määrä yövoidetta näytepussista riitti parin yön reissuun juuri sopivasti. Ensivaikutelma tuntui hyvältä. Pienellä näytteellä ei vielä kovin kattavaa mielipidettä voi vielä sanoa, mutta voisin kokeilla enemmänkin.

Ahavan MUD jalkavoide herkälle iholle: Tämä myös tyhjeni matkalla. 4 ml näyte riitti juuri kahteen käsittelyyn reissussa. Tuntui miellyttävältä.

Lisäksi opiskelupaikkakunnalla tuli loppuun käytetyiksi:

TRESemmé Split Ends Repair: Hyvä ja edullinen. Pakattu isoon pulloon, joka kestää, mutta koostumus säilyy ja todella silottaa kuivia hiuslatvoja.

Dermosil Moisturizing Hair Treatment: Todella hyvä hiusnaamio, oli vuosia Dermosilin valikoimassa, mutta valitettavasti on minun ja tyttäreni harmiksi poistunut.

Nivean vedenkestävän silmämeikin poistoaine.

2 kommenttia:

  1. Tuo Dermon hiusnaamio oli kyllä hyvää kamaa, mutta en tykännyt sen tuoksusta yhtään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovatkin niitä makukysymyksiä. Minä taas tykkäsin naamion tuoksusta.

      Poista