maanantai 27. heinäkuuta 2015

Hoitava pikkutuubi

Sunrise Cosmetics on valmistuttanut käteviä, pikkuisia 20 ml käsivoidetuubeja, joissa on pieni, muutaman päivän tehohoito kuiville käsille. Minulla tuo tuubi kesti viisi päivää. Hoitava käsivoide sisältää luomulaatuista oliiviöljyä. Muuten valkoinen voide pitää sisällään satunnaisia vihreitä, pieniä laikkuja, joista saa aavistuksen oliivista. Myös tuoksussa on hieman oliivia.

Voide levittyy helposti. Se ikään kuin sulaa iholle hierottaessa voidetta käsiin. Imeytyy nopeasti ja antaa käsille kosteutetun ja pehmeän tunteen. Käsivoiteesta ei jää mitään jälkitunnetta käsiin eli työt voi jatkaa melko nopeasti pelkäämättä tahraavansa käsivoiteellaan. Voide on valmistettu Suomessa. Tykkäsin kovasti tämän hoitavasta vaikutuksesta.
Omat voiteeni olen ostanut kesäiseltä ostosreissulta Keskisen kyläkaupasta, Tuurista. Muistaakseni voidetuubi maksoi vain 0,25 e eli yhteensä 0,50 e. Voidetta on myös tilattavissa Sunrise Cosmetikin nettikaupasta, jossa hinta on 2,25 e. Sievä pikkutuubi otettavaksi mukaan. Käsivoide riittää muutamaksi päiväksi ja samalla kädet saavat miellyttävän kosteutuskuurin. Tuubissa oli ilokseni folio tuubin päässä sulkemassa sisällön, joten voide säilyi paremmin ja voin olla varma, että sain kenenkään tahrimattoman käsivoiteen.

Kiva pieni tutustuminen miellyttävään käsivoiteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti