keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Natura Siberican puhdistusmaito ja kasvonaamio

Minua on jonkin aikaa jo kiinnostanut Natura Siberica -kosmetiikkasarja. Olen monet kerran katsonut sarjan tuotteita Tallinnassa käydessäni ja lopulta ostin pari tuotetta itselleni testiin. Ostaminen oli sinänsä helppoa, että näistä löytyy tekstit englanniksi, ei tarvitse osata viroa tai venäjää. Aloitin sarjaan tutustumisen kosteuttavalla puhdistusmaidolla, joka on tarkoitettu kuivalle ja herkälle iholle päivittäiseen käyttöön. Juuri sellaistahan minä tarvitsen ja edellinen puhdistuvoiteeni loppui juuri.
Puhdistusmaidossa on imikkää ja  tunturiarnikkia uutteina sekä aprikoosiöljyä. Se on hypoallergeeninen, eikä sisällä parapeeneja, synteettisiä väriaineita tai hajusteita. Silti puhdistusmaito tuoksuu hyvälle luonnon omien ainesosien vuoksi. Tuoksu ei silti ole mikään ruohoinen, vaan minusta todella hyväntuoksuinen. Kosteuttavan puhdistusmaito puhdistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti ja palauttaa ihon kosteustasapainoa. Maitoa laitetaan pieni määrä vanulapulle ja pyyhitään kasvot ja kaula. Pullolla on kokoa 200 ml. Tallinnassa pullo kustansi n. 7 euroa.
Toinen tuote, jonka toin mukanani oli Daurian ruusua ja kehäkukkaa sisältävä ravitseva ja kosteuttava kasvonaamio kuivalle, normaalille ja väsyneelle iholle. Naamio levitetään puhdistetulle iholle, annetaan vaikuttaa 10-15 min ja huuhdellaan lämpimällä vedellä. Käyttöä suositellaan 1-2 kertaa viikossa. Minusta tämä kosteutti todella tehokkaasti ihoani ja sai sen tuntumaan hyvin pehmeältä. Naamio on miellyttävä iholla eikä siinä tuntunut voimakkaita hajuja. Ihastuin heti ensi kokeilusta tähän. Ennen naamion levitystä puhdistin ja kuorin ihoni. Lopputulos oli todella silkkisen ja pehmeän sekä kosteutetun tuntuinen iho vielä seuraavana aamunakin. Tällä naamiolla oli hintaa Tallinnassa 5,99 e. Aivan ihana hemmottelunaamio kotikäyttöön. Olen ihastunut näihin kahteen tuotteeseen.
Huomaathan, että hinnat ovat edullisia ostaessani ne Tallinnan kaupoista. Tuotteilla on ollut huomattavasti korkeammat hinnat muualta ostettaessa, noin puolet enemmän, joten jos näitä haluaa edullisesti kokeilla kannattaa tuoda niitä Tallinnan matkoiltaan. Näitä löytyi mm. Rimeistä, Kaubamajasta ja muualtakin. Joka kaupassa ei ollut ihan kaikkia tarjolla, mutta vastaavasti sitten toisen tuotevalikoimaan kuului taas ne, joita en ensimmisestä saanut. On hyvin yleinen kosmetiikkahyllyjen sarja Virossa. Minä ainakin kokeilen varmasti muitakin Natura Siberican tuotteita näiden kahden vakuuttamana. Netissä näitä voi tilata mm. Silkwaylta.
Seuraavalla Tallinna matkalla kyllä tutkin tarkkaan muutkin Natura Siberican tuotteet. Oletko sinä kokeillut jotain Natura Siberican tuotetta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti