lauantai 4. heinäkuuta 2015

Jalkavoiteita vieraskielisissä tuubeissa

Matkalaukkuni uumenista löytyi Tallinnan reissun jälkeen myös jalkavoiteita, jotka ostin testattavaksi. Näittenkin kohdalla on aivan sama huomio kuin muidenkin tuomieni kosmetiikkatuotteiden. Aineet on pakattu mielenkiintoisiin tuubeihin, joissa kaikissa on suojana metallifolio tuubin päässä. Lisäksi muutamassa kokeilemassani on ainakin ollut kiva tuoksu.
Sinertäviä tuubeja, joista kallein taisi maksaa 1,50 e Kaubamajan OMG -päivillä. Le Flirt Du Provense on kemikalioliikkeestä, joka sijaitsi vilkkaasti liikennöidyn kadun varressa hieman kauempana Tallinnan keskustasta. Näitä on ilo käyttää, sillä tuubin ulkonäkö tuo jo hyvälle mielelle. Lisäksi pakkauksen koko on miellyttävä, ei mikään jätti vaan juuri sopiva kokeiluun.
Näistä olen testannut jo muutaman kerran vasemmanpuoleista Jeno -jalkageeliä, jota levitetään viilentämään ja rentouttamaan jalkoja sekä pehmentämään niitä. Vaikka geeli tuntuu hyvin kevyeltä huomasin jo muutaman kerran jälkeen, että pikkuvarpaan hinkkautuma oli lähes kadonnut. Tuoksu on aika pirtsakka, mutta jollain tavoin Tallinnaan liittyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti