maanantai 20. heinäkuuta 2015

Viilentävä ja rentouttava jalkavoide

Kevyt jalkavoidegeeli, joka tuoksuu hyvin puhtaalle ja kirpakalle, mentolille ja kuuselle. Sininen, hieman kuultava geeli levittyy ja imeytyy nopeasti. Ei rasvaista kävelyä, lattian liukkautta jälkeenpäin tai sukkien jalkaan vetämistä. Geeli on jo imeytynyt ja on pehmentämässä ja rentouttamassa sekä viilentämässä jalkojasi. Samalla sillä on myös desinfioiva vaikutus, auttaa pienien haavojen parantumisessa sekä kosteuttaa jalkojasi. 
Tuubi on sirolinjainen, 70 ml putkilo. Löytyi alta eurolla Tallinnasta pienestä kosmetiikkaliikkeestä. Muistaakseni taisi maksaa jotain 0,70 - 0,90 e. Ostos oli hyppy aivan tuntemattomaan, ei maksanut paljon ja se hyppy kannatti. Kesä tosin ei ole ollut kovin kummoinen säiden suhteen, mutta silti viilentävä jalkavoide on ollut ihan mukava käyttää illalla, kun on lenkin jälkeen käynyt suihkussa.

Jalkavoiteen taustalla on Unileveriin kuuluva venäläinen Kalina yhtiö jakelijana. Tuo löytämäni pieni kosmetiikkaliike on ollut mainio löytö Tallinnan liikkeiden joukosta. Siellä on myynnissä erityisesti juuri tuon Kalinan välittämää venäläistä kosmetiikkaa ja edullisesti.

Kyseessä ei ole minkään pienen tai uuden yrityksen välittämää kosmetiikkaa, vaan markkinat ovat suuret. Kalinan sivuilla kerrotaan seuraavaa:
Kalina on johtava kosmeettisten tuotteiden tuottaja Venäjän markkinoilla. Tuotemerkkejä ovat mm. sellaisia ​​tunnettuja ja rakastettuja merkkejä kuten "Pure Line", "Black Pearl", "Silky Hands", "100 kauneus reseptejä eli Cmo", "Metsä Balm", "Little Fairy" ja monet muut.

Kalina tuotevalikoima koostuu yli 1000 tuotteesta, jotka kattavat kasvohoito, vartalonhoitotuotteita, käsi & hiustenhoitotuotteita, suunhoito ja lasten kosmetiikkaa. Vuosittain yhtiö tarjoaa asiakkailleen yli 300 innovaatioita ja tuottaa jopa 1,8 miljoonaa tuotetta päivässä. Henkilöstön määrä on 2000 henkilöä. Kalina tuotteet toimitetaan IVY-maissa, Baltiassa, Valko-Venäjä, Ukraina, Kazakstan, Uzbekistan. Sen tuotteet ovat tunnettuja ulkomailla - Kanadasta Taiwaniin.

Vuodesta 2011 Kalina on osa monikansallisesta yrityksestä Unilever. Vuonna 2012 Kalina vietti 70-vuotisjuhlaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti