torstai 18. kesäkuuta 2015

Hellävaraista kuorintaa

Kasvojeni herkkä iho on saanut minut epäröimään kuorintavoiteiden käyttöä jo pidempään. Uskallanko edes kokeilla, etten saa ihoani ärtymään. Toisaalta taas pitäisi kuoria, että iho voisi paremmin ja näyttäisi paremmalta. Nuorempana käytin viikottain kuorintavoiteita, hyvin voimakkaitakin, mutta iän myötä kasvojen iho on herkistynyt ja ohentunut.

Sain kokeiltavaksi LV:n kuorintavoiteen herkkäihoisille ja herkkä kasvojeni iho piti tästä. Vihdoinkin tuote, josta ihoni nauttii. Kuorinta poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa, puhdistaa ja tekee ihon vastaanottavaisemmaksi hoitotuotteille. Olen etsinyt hyvää kuorintaa jo pidempään ja nyt löydin hyvän ja edullisen kuorinnan, josta pääsen nauttimaan ilman kiristävää oloa.
LV:n kuorintavoide hierotaan puhtaalle, kostealle iholle pienin pyörivin liikkein. Kuorintaa suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa, minä käytän tätä vain kerran viikossa. Ihoni tuntuu kuorinnan jälkeen pehmeältä, hyvin samettiselta. Voisinkin silitellä ihoani pitkään kuorinnan jälkeen. Kosteutuksesta on hyvä huolehtia kaikilla ihotyypeillä kuorinnan jälkeen, herkällä ja kuivalla iholla erityisesti. Tuntuu kuinka iho ottaa hoitavat voiteet vastaan erityisen kiitollisena kuorittuasi sen. Tätä tunnetta olen odottanut ja onnekseni sain tämän LV:n kuorintavoiteen testiin. Aivan mahtava tunne kuorinnan jälkeen.
Kuorintavoide näyttää ihan tavalliselta, hieman paksummalta voiteelta. Mutta levittäessäsi sitä iholla pyörivin liikkein tunnet pienet, kuorivat rakeet, jotka tekevät työn ihon pinnalla erittäin hellävaraisesti. Voide on helppo poistaa runsaalla vedellä kuorinnan jälkeen.
LV kuorintavoide on valmistettu yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa. Tuotteessa ei ole minkäänlaista tuoksua, mutta muuten se on täynnä korkealaatuisia ainesosia. Tämä on jälleen hyvä perustuote, joka on parempi kuin moni muu kalliimpi voide. Aivan upea tuote, jolla on vielä avainlipputunnus. Tämä on myös helposti jokaisen saatavilla, eikä hintakaan ole suuri. Lähimarketissani hintaa oli vajaa 6 euroa.

Tuote saatu blogin kautta.

3 kommenttia:

  1. On se vaan jännä, miten edullisetkin tuotteet pystyy joskus yllättämään! Mä tykästyin LV:n käsivoiteeseen, josta vinkkasin blogissanikin jokin aika sitten :) Tämäkin kuulostaa ihan hyvältä. Saa nähdä intoudunko joskus testaamaan. LV:n seerumi odottelee vielä testivuoroaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaa ihmeessä seerumi. Itse olen miettinyt LV:n jalkavoidetta ja 24 h kosteusvoidetta, sillä olen lukenut niistä paljon positiivisia kommentteja. Käsivoide odottaa jo kaapissani nykyisen purkkini loppumista.

      Poista
    2. Mä tykästyin taas LV:n jalkavoiteeseen :D

      Poista