lauantai 20. kesäkuuta 2015

Heleä poskipuna Laveralta

Tilasin itselleni Laveran poskipunan samalla kun muutenkin täytin meikkipussiani. Poskipuna on pakattu pyöreään rasiaan, jossa on läpinäkyvä kansi. Rasiassa ei ole peiliä, mutta muuten se on sopivan kokoinen käteen. Itse punan pinnassa on kaunis kohokuviointi, joka kyllä kuluu siitä aika nopeasti pois punaa käyttäessä. Punani on sävyltään Charming Rose, joka sopii monelle.

Laveran poskipuna sisältää jojobaöljyä sekä siinä on valoa heijastiva pigmenttejä. Mineraalit saavat ihon näyttämään hyvältä, Lisäksi punassa ei ole talkkia. Rasia on kooltaan 5 g. Annostelu on helppoa, koska sitä ei irtoa kerralla suuria määriä, mutta tarvitset siihen erillisen siveltimen, rasian mukana ei tule sellaista. Näin sen mukaan ottaminen on hieman hankalampaa, koska on kuljetettava myös erillinen sivellin meikkipussissa ja silloin pussiin leviää helposti irtopunaa siveltimestä.
Aluksi ihastuin punan tuoksuun. Tuoksuttelin sitä ennen käyttöönottoa muutamia kertoja. Sittemmin käytössä olen huomannut tuoksun jäävän iholleni hieman liian kauaksi aikaa häipyen siitä toki pois. Ehkä siihen tottuu ajan myötä, eikä se ole mikään este punan käytölle. Vain jos sinulla on erityinen herkkyys tuoksuille saattaa tuoksu olla liian voimakas.

Edellinen poskipunani olikin jo jokin aika sitten tullut käytetyksi ja olen tässä välillä pärjännyt vain aurinkohelmien varassa. On kiva jälleen käyttää poskipunaa.

2 kommenttia:

  1. Tätä Laveran punaa (en muista nyt mitä sävyä) on kehunut myös Karkkipäivän Sanni, joten tämä on kiinnostanut jo pitkään. Vaikuttaa monikäyttöiseltä arkipunalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, arkipunana aivan mainio. Tilaamani ei myöskään maksanut paljon, 7,99 Ecco -Verdellä. Heillä oli neljä eri sävyä myynnissä.

      Poista