keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Hiusten latvat kuntoon

Parikymppisillä kaksostyttärilläni on molemmilla pitkät, paksut ja runsaat hiukset. Toinen tykkää vaaleista hiuksista ja toisella on ollut tummemmaksi värjätyt. Luonnostaan heidän hiuksensa ovat väriltään tyypilliset suomalaiset, vaaleammaksi haluavalla tietenkin hieman tummemmat ja päin vastoin.  Apua löytyy usein hiusväreistä tuon oikean värin saavuttamiseksi. Mutta useat vaalennukset varsinkin kuivattavat toisen hiuksia ja niille etsimme aina erilaisia hoitotuotteita pitääkseen hiukset hyvänkuntoisina.
Laveran luonnonkosmetiikasta hankin hiusöljyn, jota kokeilemme latvoille seuraavaksi. Öljyssä on hoitavana ainesosana mm. manteli- ja macadamiapähkinän öljyä ja se on tarkoitettu erityisesti kuiville, vaurioituneille hiuksille kosteuttaen niitä samalla ja antaen kiiltoa. Öljy on riittoisaa, sillä sitä levitetään vain 1-2 pumppausta kerrallaan kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Tuoksu on melko neutraali, aika hento. Muutaman käyttökerran jälkeen tuntuu aivan loistavalta tuotteelta.

Paukkaus on siro, 50 ml pumppupullo, joka on helppo kuljettaa opiskelijan matkoilla kodin ja opiskelupaikkakunnan välillä. Korkki on ainakin tässä pullossa pitänyt hyvin. Tilasin öljyn samalla kuin tilasin muitakin tuotteita Ecco-Verde -nettikaupasta. Heiltä saa mm. Laveran tuotteita hyvin edullisesti. Tuotteet tulivat viikossa ongelmitta.
Toinen tehohoitoon käytettävä aina on ihanan tuoksuinen Le Petit Olivier - selvityssuihke. Sain tuotteen testattavaksi Rosalikselta. Tässä on argan-, shea- ja oliviiöljyä. Selvityssuihketta voidaan käyttää monella eri tavalla hoitaessa kuivia hiuksia. Sitä voi käyttää joko hoita-aineen sijaan, kuiviin hiuksiin tai latvojen pikakorjaukseen. Tuoksu on hyvin miellyttävä ja käyttö helppoa. Pulloa ravistetaan, jolloin nuo ainesosat sekoittuvat toisiinsa ja neste muuttuu vaaleaksi, maitomaiseksi. Sitten vain suihkutetaan ja aineen voi jättää hiuksiin tarvitsematta huuhdella erikseen pois. Hiuksista tuli heti ensimmäisellä kerralla silkkisen tuntuiset ja ihanan pehmeät.

Näillä selätämme nyt rasittuneita ja kuivuneita hiusten latvoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti