tiistai 16. kesäkuuta 2015

Vaahdolla auringonsuojaa

Ensimmäiset kunnon aurinkopäivät ovat näyttäytyneet ja auringosta on päässyt edes hieman nauttimaan. Suojaa tarvitaan kesällä myös pilvisenä päivänä. Viime kesäisissä aurinkosuojissa ei teho kuitenkaan säily yli talven, joten ne on hankittava joka vuosi uudet, vaikka entistä olisikin jäljellä. Edellisen kesän aurinkosuojan tehoon ei vain voi luottaa enää. Voivat suojata, mutta ei riittävästi tai oikealla tavalla. Lisäksi, jos on levittänyt aurinkosuojaa viime kesänä tarpeeksi, tuskin on jäljellä vanhoja tuotteita. Auringon haittavaikutukset ovat nykyisin todella isot, joten ne on otettava tosissaan. Tunnustan itse olevani laiska levittämään aurinkovoiteita ja siksi haluaisi suoriutua hommasta käden käänteessä. Palan helposti ja muutenkin olisi tärkeää käyttää aurinkosuojaa. Aurinko voimistaa myös maksaläiskien ilmestymistä.
Sain kokeiltavaksi  Sk 30 aurinkosuojavaahdon. Korkea suojakerroin minulle, koska olen tämmöinen punanahka. Vaahto on miellyttävän pehmeää ja tehokkaan tuntuista. Tätä minäkin voisin levittää iholleni mielihyvin. Tuoksu valloitti minut. Kalifornian merenrantakaupunkina Huntington Beach vie minut merellisiin tunnelmiin surffilautailijoiden joukkoon.

Huntington Beach tuotteet ovat erilaiset aurinkosuojat. Niiden pehmeä ja hyväntuoksuinen vaahto tuntuu iholla miellyttävältä ja tärkeä aurinkosuoja tulee levitettyä. Luit aivan oikein, kyseessä on aurinkosuojavaahto.
Aurinkosuoja on aerosolittomassa painepakkauksessa, jota ensin ravistetaan ja sitten pursotetaan ja vaahto levitetään iholle. Vaahto levittyy sinne minne pitääkin toisin kuin esimerkiksi suihkutettavassa muodossa, jolloin osa voi levittyä muualle kuin iholle. Yllätyin, miten pakkaus toimii asennossa kuin asennossa, joten sitä on todella helppo käyttää.
Suoja ei liukene veteen, vaan imeytyy helposti ihoon ja mikä tärkeintä, iho on pehmeä ja hyväntuoksuinen. Minä olen vakuuttunut tämän vaahtopallon suojaavista voimista. Varsinkin kun tämä on niin miellyttävää käyttää. Miksi tämmöisiä ei ole tullut vastaani ennen? 
Vaahtoa voi käyttää aurinkosuojana myös kasvoilla. Rantakassiin ei tarvitse pakata niin montaa tuotetta mukaan otettavaksi. Lisäksi tätä on niin kiva levittää, että tulee kuin huomaamattaan suojanneeksi itsensä auringon haittavaikutuksilta. Yleisesti ottaen aurinkosuojaa pitäisi lisätä iholle jo varttitunti ennen ulosmenoa, käytti mitä tahansa aurinkosuojatuotetta, että se ehtisi imeytyä kunnolla ja samoin sitä olisi lisättävä riittävästi, moni lisää sitä aivan liian vähän. Huntington Beach -valmistaja suosittelee aikuisen koko vartalon suojaamiseen noin 35 g tuotetta. Mikäli laittaa vähemmän, suojan teho laskee. Puolta vähemmällä määrällä teho on jo 2-3 kertaa heikompi.
Huntington Beachin vaahto on pehmeää, liukuu iholla hyvin ja levittyy eikä tahraa. Kuvissa mallina ollut tyttäreni innostui leikkimään vaahdolla, sitä oli todella mukava levittää. Mukana vaahdossa on E-vitamiinia ravitsemaan ihoa. Mitä tasaisemmin tämän levittää, sen paremmin suojan saa. Pitää myös muistaa, että muut käyttämämme tuotteet, esim. jotkut lääkkeet, vaikuttavat ihoon ja sen kykyyn reagoida aurinkoon. Suojaus on tarpeen.
Tuote tuntui iholta kaikin puolin mukavalta. Nopeasti imeytyvä vaahto on miellyttävä käyttää. Minut yllätti vaahdon nopea kuivuminen, sitä ei tarvitse odotella ja näin siihen ei tartu roskat. Vaahto tuntui helpolta levittää, ei yhtään rasvaiselta ja ihosta tuli pehmeä. Sisältää UVA ja UVB-suodatuksen, joten ei kun nauttimaan auringosta. (UVA -säteily on se, joka aiheuttaa ryppyjä ja UVB taas se, joka polttaa).
Näitä hyväntuoksuisia aurinkotuotteita myy Rosalis. Suojaa löytyy 20, 30, 50 kertoimilla sekä aurinkosuoja sk 50 erikseen lapsille. Hinta tällä 22,95 e. Rosalis myy myös kuvan Huntington Beach after sun -vaahtoa sekä Shower vaahtoa. Niistä tarkemmin hieman myöhemmin. Jollet ole vielä täydentänyt kesän aurinkotuotteitasi on nyt hyvä aika aika tutustua tähän miellyttävään, hieman erillaiseen aurinkosuojaan, jonka vaahtoa on kiva levittää.

Muistathan, että 11.00 - 15.00 välillä kannattaisi välttää auringonottoa. Myös lapset tulisi suojata hyvin ulkona leikkiessään.

Tuotteet saatu testattaviksi blogin kautta.

3 kommenttia:

  1. Mulla nämä odottelee vielä testaustaan, mutta odotukset on korkealla :) Nopea imeytyvyys on todellakin plussaa. Jos juhannukseksi saataisiin vähän aurinkoisempaa säätä, niin pääsisi testaamaan. Viimeistään kuitenkin ensi kuussa, kun koittaa pieni loma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä pääsin kokeilemaan niinä muutamina aurinkoisina päivinä. Mutta nyt on jälleen raekuurojen päivä ja villasukat jalassa on lämmiteltävä. Juhannuksen jälkeen lomalla minäkin.

      Poista
  2. Nää voiskin olla aika kivoja, kun en yhtään tykkää aurinkorasvojen tahmaisesta fiiliksestä. Tänä kesänä ei vaan hirveästi ole tarvinnut auringolta rasvoilla suojautua :/

    VastaaPoista