sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Kesäinen Body Mist

Herbinalta tuli keväällä kevyet, kesäiset Body Mist vartalotuoksut. Joka kesälle tarvitaan oma tuoksu, josta kesä tulee mieleen. Minä ainakin liitän aina tapahtumia ja tuoksuja helposti yhteen. Minun tuoksuni ovat olleet nyt viime päivinä tämä Herbinan tuoksukaksikko. Olen niitä vaihdellut vähän mielialan ja tunnelman mukaan. Molemmat ovat hyvän tuoksuisia ja sopivan kevyen kesäisiä. Tuoksut eivät viivy iholla liian kauan, joten näitä on helppo vaihdella.
Kevyempi Melon Love on raikas päivätuoksu kesäpäivään. Tuoksussa on mukana hedelmiä ja kukkia. Aluksi huomaan siitä hedelminä appelsiinin ja ananaksen, lisäksi omenan tuoksu viivähtää jossain kohdin. Sydäntuoksuna esiin tulee kukkaisempi tuoksu, jossa on vivahde vesimelonia.
Tummempi, mutta pehmeämpi tuoksusävyltään on tämä Chocolate Kiss. Tuoksussa on selvästi suklainen vivahde, en vain keksi mitä tuttua tuoksua tämä muistuttaa. Jotain tuttua siinä on, ehkä eräs shampoo tuoksuu hyvin samalta. Ensituoksuna tässä tulee ihan selvästi kaakao, johon sydäntuoksussa sekoittuu myös vanilja ja tumma suklaa. Aluksi tämä tuntui minusta jotenkin makealta, mutta hetken tuoksuteltuani totesin tämänkin ihan käyttökelpoiseksi.
Näitä tuoksuja voi huoletta käyttää pelkäämättä tuoksuvansa liikaa. Nämä ovat sellaisia sopivan keveitä myös nuoremmille tuoksujen käyttöä aloitteleville, mutta sopii myös muille käyttäjille. Tuoksuja voi suihkuttaa niin vartalolle, hiuksiin tai käyttää niitä myös huonetuoksuina. Sarjaan kuuluu vielä kolmaskin, mansikkainen tuoksu. Minun ehdoton suosikkini näistä on tuo Melon Love. Samoin toinen tyttäristäni tykkää tästä. Sitruunaisista tuoksuista kun pidän vartalotuotteissa, niin valintani on helppo. Hintaa näillä on n. 5-7 e ostopaikasta riippuen

Tuotteet saatu blogin kautta.

2 kommenttia:

  1. Mulle tuli kesäkuun Livboxista mansikkaversio näistä ja se tuoksuu aivan tuoreilta mansikoilta! Nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mansikka onkin minulta vielä kokeilematta. Kuulostaa herkulliselta.

      Poista