torstai 11. kesäkuuta 2015

Taivaallisen aromaattinen öljy

Mádaraa sai yhden päivän ajan 40% alennuksella tuotteen omasta kaupasta ja tartuin oitis siihen. Sain vihin alennuksesta edellisenä päivänä ja tein välittömästi ostossuunnitelman. Seuraavana aamuna herättyäni klikkailin tuotteet koriin ja laitoin tilauksen menemään heti. Ja ennen kuin ehdin edes odottaa tuli matkahuollosta ilmoitus, että pakettini olisi noudettavissa. Todella nopeaa toimintaa.
Yksi ostamani tuote oli Mádaran Sculpturin Oil eli kiinteyttävä vartaloöljy venymäarpien hoitoon. Tuote on vitamiinipitoinen ruusunmarjan ja ohranjyvän uutteita sisältävä vartaloöljy ja se tuntuu aivan taivaallisen pehmeältä. Tätä voisi laittaa vaikka kuinka paljon, sillä sen aromaattinen tuoksu jo on aivan muuta kuin tavalliset luonnonkosmetiikan yrttiset tuoksut. Öljyä voi käyttää ennaltaehkäisevästi tai vähentämään jo syntyneitä venymäarpia mm. painonpudotuksen aikana. Tämä on ihana öljy, jota voisin käyttää ihan kuinka paljon hyvänsä. Ihoni on suorastaan imaissut sille tarjoamani öljyhoidon välittömästi eikä ole jäänyt mitenkään tahmeaksi. Iho tuntuu todella pehmeltä ja aivan eri tavalla kosteutetulta kuin ennen, vaikka käyttöni on vasta alullaan. Myös käteni ovat tykänneet öljyn levityksestä.
Öljy on pakattu 200 ml vihreään pulloon, jossa osa teksteistä on mustalla. Valkoiset on helppo lukea, mutta musta teksti on haastavaa luettavaa. Vielä en osaa sanoa öljyn kiinteyttävästä ominaisuudesta lyhyen käytön jälkeen, mutta pehmeäksi ihoni on muuttunut. Katsoin, että Mádaralla ei ollut tätä juuri nyt kaupassaan, loppui ilmeisesti tarjouksessa, mutta ainakin Biodellyllä oli saatavilla juuri nyt.

2 kommenttia:

  1. Tämä on hyvä öljy! Mulla jo toinen pullollinen käytössä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi olit tehnyt postauksen tästä, niin tiesin ostaa!

      Poista