tiistai 9. kesäkuuta 2015

Kesän suosikkiseerumi

Kaupan hyllyltä löytyy myös ihan edullisesti hyviä tuotteita.  Ostin itselleni LV:n kasvoseerumin ihan kokeilumielessä. Hintaa tällä ei ollut kuin 5,50 e kyseisessä kaupassa, voit löytää edullisemminkin. Käytän paljon Allergia- ja Astmaliiton merkillä varustettuja tuotteita, joten niitä tulee usein katsottua kaupassa käydessään. Kasvojeni iho on ajoittain todella herkkä ja jälleen oli jokin aiheuttanut siihen punaisia läiskiä ja kuivia ihonkohtia. Stressi ja muut heijastuvat heti iholtani, joten hain jälleen kuivalle iholleni kosteuttajaa ja rauhoittajaa.
Tämä seerumi oli rakkautta heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Uskon, että päihittää useamman kalliimmankin sarjan seerumin vallan mainiosti. Ihoni rauhoittui jonkin verran jo ensimmäisellä käyttökerralla ja eron huomasi. Tulosta syntyi siis välittömästi. Käytin seerumia aamulla ja illalla kasvovoiteen alla. Seerumi ihan selvästi kosteutti kuivaa ihoani ja kuivat läikät lähtivät.
Seerumi on hyvin geelimäistä ja ihoni suorastaan imaisi sen heti. Ei tarvinnut odotella imeytymistä. Myös hajusteettomuus on eduksi. Ei tule tuoksujen sinfoniaa iholle laittaessa tätä päivä- tai yövoiteen alle, jos ne ovat tuoksuvia. Muutenkin varon käyttämästä kovin montaa tuoksuvaa tuotetta kasvoillani. Paremminkin suosin tuoksuttomia.
Tuote on pakattu 30 ml tuubiin, josta annostelu on kätevää. Euroja ei ole laitettu turhiin, koreileviin purkkeihin, vaan ne on kaikki suunnattu itse tuotteeseen. Seerumilla on myös avainlipputunnus sekä Allergia- ja Astmaliiton tunnus. Voin todella suositella tätä muille herkän ihon omistaville. Tuote on minulla ahkerassa käytössä ja ihoni kestää jälleen meikkaamista ja muita ihonhoitoja.

Tästä tuli välittömästä yksi kesän suosikkituotteeni. Joko sinä olet kokeillut tämän?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti