torstai 25. kesäkuuta 2015

Silkkisen sileät hiukset

Pistäydyimme sateisena lomapäivänä ostoksilla Keskisellä. Kampaamopuolella minut pysäytti Wellan edustaja esitellen heidän tarjouksessa olevia uutuustuotteitaan. Sanoinkin tarvitsevani itse asiassa tyttäreni kuiville, pitkille ja paljon värjätyille hiuksille jotain hoitoainetta. Hän sanoi välittömästi tietävänsä juuri oikean tuotteen ja johdatti minut hyllylle.
Hyllyllä oli Wellan SP Luxe Oil sarja, josta hän otti käteensä pienen öljypullon, Recontructive Elixir ja kertoi, miten sitä käytetään vain muutama pisara kerrallaan. Ensin pisarat pumpataan kämmenelle, jossa ne lämmitetään käsiä toisiinsa hieroen ja sitten hieman lämmennyt aine juoksevampana levitetään hiuksiin, koko pituuksiin. Pitkiin hiuksiin ei paljon tarvita kerralla. Sain myös tuoksutella öljyä, mutta siellä kaikkien tuoksujen keskellä en erottanut tämän fantastista tuoksua kunnolla. Pullo lähti kuitenkin välittömästi mukaani.
Kotona kokeilin öljyä myös omiin hiuksiin ja se oli rakkautta ensi kokeilulla. Vaikka ostin tuotteen tyttärelleni, jätin sen kuitenkin alakertaan, että se on myös minun käytössä. Valloittava. Samaan sarjaan kuuluu myös muita tuotteita, joita avulias myyjä esittelikin ostettavaksi myöhemmin vaikka lahjaksi. Taidan täydentää niitä myös omaan käyttööni, sillä tämä oli niin valloittavan tuoksuista. Hiukset tulevat myös tuolla pienellä määrällä silkkisen sileiksi. Kannattaa kuunnella ja olla autettava, kun paikalla on asiantuntijoita. Silloin pääsee tekemään todellisia löytöjä. Tämäkin olisi muuten jäänyt ostamatta.

3 kommenttia:

  1. Vaikuttaa pätevältä tuotteelta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se todella oli ja niin ihana tuoksu. Hiuksista tulee todella hyvältä tuoksuvat tällä.

      Poista
  2. Sulle on haaste mun blogissa! http://lifeanddisasters.blogspot.fi/2015/06/liebster-award-haaste.html

    VastaaPoista