maanantai 11. toukokuuta 2015

Äitienpäivänä lahjottu

Sain äitienpäivälahjaksi ACOn apteekkikosmetiikkaa. Herkälle iholle olevan puhdistusemulsion ja kasvoveden. Näiden lisäksi paketista löytyi ACOn sininen huulirasva sekä lahjapussukka, jossa oli ACOn Rich Care -käsivoide ja jalkavoide.

Ensimmäisenä kokeilin huulirasvaa, joka on säilöntäaineeton ja sisältää E-vitamiinia vanilliinia. Huulirasvan ensituntuma onkin pehmeä ja hyvin levittyvä. Samoin ihan aavistus vaniljan tuoksua on mukana.

Ultra Soft Cleansing Milk on kuivalle iholle suunnattu voidemainen puhdistusemulsio. Taitaa olla ensimminen kerta, kun käytän emulsiota. Ensikosketus tähän on miellyttävä, tuote on hellävarainen ja sillä lähtee myös kevyt meikki. Emulsio sisältää B5-vitamiinia. Vaikka tuote on kevyesti hajustettu, ei se minusta tuoksu sen enempää kuin moni hajustettu.

Sarjan kasvovesi, Ultra Soft Toner, on myös kosteuttava. Siinä on hyaluronihappoa ja betaiinia. Plussaa se, että on alkoholiton ja ei juuri hajusteita. Luvataan kosteuttavan ja ihon pitäisi olla pehmeä käytön jälkeen.
Sense & Rich Care käsivoide sisältää rapsiöljyä sekä E-vitamiinia. Lisäksi Q10 antiokdisantti, joten voiteen pitäisi olla kosteuttava ja ihoa suojaava. Tässä on hajuste, mutta ei sekään ole minusta liian voimas. En ole vielä kokeillut.

Sense & Rich Care Foot Cream on nopeasti imeytyvä jalkavoide. Tässä on rapsiöljyä ja karitevoita sekä E-vitamiinia ja lupaa pehmentä ja hoitaa ihoa. Jalkavoiteessa on hajuste, mutta sen kanssa tulee toimeen. Tämäkin odottaa vielä entisen voiteen loppumista.

Kyllä äitiä nyt hellittiin. Päivä oli kaunis ja lapset kotona käymässä. Mikä sen mukavampaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti