keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Hukkunut paketti

Tein huhtikuun 28. päivä tilauksen yhdessä tyttärien kanssa Kosmetik4less nettikaupasta. Kaikki meni ihan hyvin kunnes saamallani seurantanumerolla näkyi, että paketti oli tullut 2.5. Suomeen. Paketti eteni Suomessa aika hitaasti, 5.5. se oli lajilteltu lähikapungissa, mutta sitten se näytti jymähtävän paikalleen, n. 40 km päähän määränpäästä. Lopulta kimmastuin 18.5. odottamiseen ja otin yhteyttä postin selvitykseen, jonka jälkeen alkoi tapahtumaan. Paketti oli lajiteltu uudelleen vielä samana iltana eli 18.5. samaisessa postikeskuksessa kuin 5.5. ja yllätys oli suuri, kun seuraavana aamuna se oli minulla noudettavissa asiamiespostistani. Paketti matkasi kolme viikkoa, huilaten niistä kaksi melkein perillä. Hieman oli reppana kärsinyt kotiin päästyä, mutta tuli kuitenkin ja kaikki tilatut tuotteet olivat mukana avoimesta laatikosta huolimatta. Loppujen lopuksi kävi kuitenkin hyvin, vaikka jo hieman huolestuin. Syy pitkään matkaan ei selvinnyt, mutta vika ei siis ollut lähettävässä firmassa.
Tilaus oli ensimmäisemme tuosta nettiputiikista ja otin itselleni kokeelle nämä kolme käsivoidetta. Olivat niin jotenkin suloisen näköiset. Ja ovat sitä luonnossakin. Tuoksu on makea ja näitä ei tarvitse koko ajan olla lisäämässä. Kosteuttavat mukavasti. Tuoksu häipyy hyvin pian levittämisen jälkeen, joten sitä ei pidä säikähtää. Voide on määrällisesti pakattu jotenkin isoon tuubiin, joten tuntuu heti vajaalta vaikkei sitä olekkaan.
Tässä on sitten kolmelle naiselle lakkaa ja päällystä. Katsotaanpa, kuinka nämä loppujen lopuksi jakaantuvat meidän kesken, kun tytöt tulevat kotiin. Jääkö minulle mitään. Hieman kokeilua, kun näistä ei ole mitään kokemusta, miltä väritä näyttävät luonnossa, kun niitä netin pienestä kuvasta tuijottelee. Tyttäret näitä taisi enemmänkin sinne koriin klikkailla. Lakat ovat edullisia, mutta aika voimakkaasti näissä tuntui kynsilakan ominaishaju.
Tytöt tilailivat myös näitä settejä. Heillä on kaikenlaista kivaa kynsituotetta vaikka kuinka ja tekevät toisilleen aina välillä kauniita lakkauksia. Kaksosina menee ajatukset hyvin yksiin ja se sisko on todella läheinen. Innostuisivatkohan tekemään äidillekkin?
Yksi suklaasävyinen luomivärikuusikko oli myös mukana paketissa. En ole vielä ehtinyt testailemaan,millainen tämä on. Kokeilumielessä tilattu tämäkin. Hinnalla ei ollut pilattu.
Sitten kolme settiä siveltimiä ja aplikaatteja, meille jokaiselle oma setti. Eivät nämäkään paljon maksaneet. Puuterisivellintä testasin ja omani tuntui ainakin pehmeältä.
Sellainen oli ensimmäinen, melko lailla seikkailut paketti Kosmetik4less nettiputiikista.

Mistä muualta kannattaa kosmetiikkaa tilata?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti