keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Varaston tyhjennystä

Anttilassa on ollut varaston tyhjennystä tässä jo monella viikolla ja niillä tiimoilla hyviä alennuksia kosmetiikasta. Varsinkin, kun on tarjolla Lumene hyvää tarjoushintaan, olen paikalla. 
Löydin sieltä tämän Lumenen Sensitive Touch -sarjan rauhoittavan hoitoseerumin. Tuotteessa on käytetty mustikkaa (minä pidän mustikasta) ja seerumin tarkoitus on rauhoittaa ja vahvistaa herkkää ihoa sekä auttaa suojaamaan ihoa stressitekijöitä vastaan. Paketista löytyy myös allergialiiton merkki, joka on minulle ainakin hyvä suositus tuotteen sisällöstä. Ei turhan voimakkaita tuoksuja.
Jäin heti koukkuun. Minusta on tämän pullon myötä tullut kyllä seerumifani. Käytin niitä joitakin vuosia sitten ja silloin en tykännyt. Ikä on tullut varmaan 5-10 vuotta lisää, aika menee niin nopeasti, joten seerumeista onkin tullut sopivan hoitavia iholleni. Päivä- tai yövoiteen alle laitettuna kosteuttaa kivasti. Jätin yhtenä iltana pois, ja heti kaipasin.
Toinen tuote tuolta hulluilta varastontyhjennyspäiviltä oli Lumenen Pure Radiance silmänympärysvoide. Tässä on jopa hieman suojakerrointakin. Herkkumarjana suomalainen lakka, joka saa ihon kirkastumaan. Silmäni eivät ainakaan moittineet tätä, joten ainakin sieto tälle voiteelle on hyvä.

2 kommenttia:

  1. Mulla just loppu tuo Lumenen seerumi ja tykkäsin siitä kyllä. Itse ostin sen Hulluilta päiviltä viime syksynä eikä se silloinkaan enää kuulunut Lumenen valikoimiin, ja nyt seerumi ilmestyi Anttilan aleihin. Eli jotain loppueriä kai myydään pois alennusmyynneissä.

    VastaaPoista
  2. Näinhän se on. On myös eriä tuotteita, joita ei näy Lumenen sivuilla, mutta niitä on jatkuvasti myynnissä tavarataloissa.

    VastaaPoista