lauantai 23. toukokuuta 2015

Ei se ollutkaan niin tavallinen koivu

Ensikosketukseni luonnonkosmetiikkaan taisi olla Urtekramin käsivoide. Tuntuma tuotteesta ei antanut mitään tavallisuudesta poikkeavaa ensimmäisillä testauksilla. Mietin jo, että tässäkö tämä oli, käsivoide siinä kuin mikä muu tahansa. Mutta sitten, käytettyäni käsivoidetta säännöllisesti viikon, totesin jo, että ei tämä olekkaan niin mitäänsanomaton, tavallinen. Tässä tuotteessa on jotain, josta ihoni pitää. Käteni muuttuiva pehmeiksi ja miellyttävän tuntuisiksi. Niissä ei ollut kuivia kohti ja voivat hyvin. Ehkä sittenkin siinä luonnonkosmetiikassa on jotain, josta ihoni nauttii. 
Käsivoiteenani on ollut nyt päivisin Urtekramin Pohjolan koivu. Siinä on tuoksuna koivu sekä siihen yhdistettynä ruiskaunokin vieno tuoksu. Hyvin keväisen tuoksuinen käsivoide, aivan kuin hiirenkorvan aikaan. Käsivoide sisältää sheavoita, kasvisperäisiä öljyjä, manteliöljyä, helokki- ja jojobaöljyä sekä glyseriiniä, jotka ovat todella kosteuttavia ainesosia. Ja kyllä, tämä kosteuttaa säännöllisesti käytettynä. Lisäksi mukana on aloe veraa, E-vitamiinia... Kuulosta hyvältä sisällöltä.
Voide imeytyy hyvin jättäen kädet pehmeiksi. Tätä voin lisätä kesken työpäivän pelkäämättä että työkoneeni näppäimet tai hiiri olisivat tahmeat käsivoiteesta. Tuubi on kätevän kokoinen kulkemaan käsilaukussa. Kuivat käteni suorastaan imevät voiteen sisäänsä ja ensimmäinen tuubi onkin kulunut joutuisasti nauttiessa tästä voiteesta.
Saiko tämä käsivoide minussa kipinän luonnonkosmetiikkaan? Vaikka en erityisemmin tämän tuoksusta pidä, olen valmis kokeilemaan muitakin Urtekramin tuotteita. Heiltä löytyy myös aivan tuoksuttomia. Olen aika herkkä tuoksuille, sillä käytän paljon tuoksutonta kosmetiikkaa, joten koivu tässä tuoksuu minulle ehkä liikaa siitä syystä. Mutta itse tuote oli mainio.
Urtekramin tuotesarjaan kuuluu myös muita käsivoiteita eri tuoksuilla sekä tuoksuttomana sekä paljon muuta. Niihin voi tutustua esim. Urtekramin kosmetiikkasivuilla. Ja näitä saa ihan Prismoista ja Citymarketeista, hinta Prismassa lähellä meitä oli vain 3,90 e / 75 ml tuubi. Ei siis kovin kallis verrattuna moneen muuhun. Olen itse ostanut voiteen sattumoisin huhtikuulla täydentäessäni käsivoidevarastoani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti