maanantai 25. toukokuuta 2015

Iho tarvitsee ravinteita ja kosteutusta

Sain testattavaksi Bright & Firma -sarjan ihonhoitotuotteita. Päivä- ja yövoiteen sekä silmänympärysvoiteen. Tuotteet kuuluu osana ruotsalaiseen apteekkikosmetiikka L300 ihonhoitosarjaan ja ovat suunnitellut ikääntyvälle iholle tuomaan heleyttä ja kimmoisuutta ja vähentämään pigmenttiläiskiä. Oma ihoni on kuivuuteen taipuva hieman jo ikääntynyt iho.
Olen testannut voiteita kahden viikon ajan. Ihoni väri tasoittui, ei ollut punaisia läiskiä sekä tuntuu pehmeältä ja ihan hyvältä, joten voiteet sopivat minulle hyvin. Olen tyytyväinen tuotteisiin ja nämä tulevat käytetyiksi viimeistä pisaraa myöden.
Päivävoiteena on ollut Bright & Firmin päivävoide näiden parin viikon ajan. Ihoni on herkkä, joten se reagoi aina uuteen hoitotuotteeseen hyvin helposti. Ensimmäisillä kerroilla voide tuntui hetken levityksen jälkeen ihollani, mutta muutaman käyttöpäivän jälkeen tuo ensitunne katosi. Voide levittyi hyvin, imeytyi nopeasti ja annostelu oli helppoa. Vain kevyehkö painallus ja voidetta oli käytettävissä riittävä määrä. Päivävoiteessa on suojakerroin 15 ja se ehkäisee näin pigmenttimuutoksia. Minulle erittäin tärkeää on, että se on todella hajusteeton. En tuntenut minkäänlaista hajusteettoman tuotteen tuoksuakaan. Voide tuntui ylelliseltä ja miellyttävältä, väriltään se on hieman kellertävä.
Yövoiteena olen rinnalla käyttänyt Bright & Firmin yövoidetta, joka yön aikana ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Voide on pakattu samanlaiseen purkkiin kuin päivävoide, vain edessä oleva tummemmalle pohjalle painettu teksti erottaa sen päivävoiteesta. Muutaman kerran otin väärän purkin iltatointen yhteydessä, sillä silmälasien ollessa pöydälle en heti erottanut purkkeja toisistaan. Pumppu tässä toimi hyvin ja annosteli helposti oikean määrän voidetta. Voide levittyy hyvin, ei imeydy aivan yhtä nopeasti kuin päivävoide ollen hoitavampana paksumpaa. Minä ainakin pidän siitä, että tunnen yövoiteen ihollani. Voide ei aivan riittänyt kosteuttamaan kuivaa ihoani, vaan käytin lisäksi kosteuttavaa seerumia aina ajoittain voiteen alla. Mutta niin teen monen muunkin voiteen kanssa. Myös tämä oli ihanan hajuton valkoinen voide ja imeytyi ihoon hyvin. Tykkäsin.
Silmänympärysvoide ei ärsyttänyt herkkää silmänympärysihoani. Muutaman kerran onnistuin aluksi annostelemaan hieman liikaa, mutta kun pumpun herkkyyden oppi, oli helppo annostella oikea määrä voidetta kerralla. Hyvin kevyt painallus riitti. Voide levittyi ja imeytyi helposti. Meikkaamista ei tarvinnut odotella kauan.
Bright & Firm hoitotuotteiden hygieniset pumppupullot toimivat mainiosti ja annostelu oli helppoa. Olen tyytyväinen niin silmänympärysvoiteeseen kuin päivä- ja yövoiteisiin. Ne eivät todella tuoksuneet miltään, joka oli todella positiivinen asia. Voiteet jättivät ihoni hoidetun näköiseksi. Tein reissunkin, jolloin pakkasin nämä mukaani ja sujahtivat kivasti kosmetiikkalaukkuuni. Ihan viime päivinä olen huomannut ihollani tapahtuneen muutoksen. Siitä on tullut pehmeämpi ja tasaisempi, joten tuotteet toimivat ainakin minun ihollani ja niiden säännöllinen käyttö on selvästi auttanut hoitamaan ihoani.

Tuotteet ovat helposti hankittavissa isompien tavaratalojen kosmetiikkaosastoilla alta 20 euron. Hinta-laatusuhde on todella enemmän kuin kohdallaan. Myynnissä mm. Citymarketissa, Prismassa, Anttilassa, Stockmannilla, Tokmannilla sekä Minimanissa. Kannattaa vilkaista omasta tavaratalosta. Pidän myös purkkien ulkonäyöstä ja mallista. Tuotteen loppumista on vaikea ennakoida, sillä mistään ei näe paljonko on jäljellä, muuten kauniisti suunniteltu pakkaus, joka on käytännöllinen.

Tuotteet saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti