maanantai 4. toukokuuta 2015

Kosteuttava naamio

Ihoni oli todella kuivassa jamassa talven jäljiltä. Tarve oli saada jotain todella kosteuttavaa. Sitten luin useammastakin kosmetiikkablogista tästä Lumenen Ultra Sensitive Moisturizing & Calmin Mask, kosteuttavasta ja rauhoittavasta naamiosta, joten hankin sen ihan kokeilumielessä myös itselleni.
Ensimmäisellä kerralla naamiota kasvoille levittäessäni poskipäitäni kirveli jonkin aikaa. Mutta tiesin niiden olevan erityisen kuivat, joten odotin hiukan. Kirvely lakkasi hyvin pian, se oli vain merkki siitä, että naamio imeytyi ja alkoi vaikuttaa rutikuivilla kasvoillani. Ohjeissa naamion annettiin imeytyä 10 minuuttia ja sen jälkeen imeyttää ylimääräinen kasvopaperiin. Joko laitoin ensimmäisellä kerralla liian vähän tai sitten ei ollut enää jäljellä mitä imeyttää. Kasvoni olivat suorastaan imaisseet naamion. Jäljellä oli vain miellyttävän pehmeä, kiristämätön iho. Ensimmäinen kokeilukerta oli todella koukkuunnuttava tähän naamioon. Positiivista tuotteessa oli myös hyvin neutraali tuoksu, joka ei aiheuttanut päänsärkyä eikä muitakaan reaktioita. Nautin naamiosta arkipäivän hemmotteluna.
Nyt käytettyäni naamioita säännöllisesti noin 2 kertaa viikossa on ihoni huomattavasti paremmassa kunnossa. Aivan mahtava tuote, jota kyllä pitää olla varastossa aina. Ja joka kerta naamion levittäessäni ihoni on imaissut sen välittömästi. Aluksi pieni pistelevä tunne naamiota levittäessä ja sitten ei kohta naamiota ole enää, vaan iho on käyttänyt sen kaikki. Olen levittänyt usein illalla yövoiteen asemesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti