tiistai 12. toukokuuta 2015

Tehoa ihon omilla ehdoilla

Hain tänään töiden jälkeen mielenkiintoisen paketin postista. Sain valita L300 sarjan tuotteista ne, joita haluan testata ja nyt tuo paketti odotti minua postissa. Ihoni on kuiva, joten puhdistutuotteet oli helppo valita. Päivä-, yö- ja silmänympärysvoiteen kohdalla päädyin testaamaan uuden Bright & Firma -sarjan tuotteet, jotka ovat lähinnä ikäisilleni suunnitellut. 
L300-ihonhoitosarja on meille tullut Ruotsista, jossa se on yksi suosituimmista apteekkikosmetiikkasarjoista. Meillähän tuotteet löytyy helposti päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista sekä myös erikoisliikkeistä. Sarja on edullinen juuri tästä syystä ja on ilokseni helposti ostettavissa päivittäisten ostosten lomassa.

Sarja on hajusteeton, mikä on minusta hyvin positiivista. En kaipaa välttämättä hajusteita ihonhoitotuotteissani. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai tunnettuja allergeeneja, joten odotukseni tämän testaamiseen ovat korkealla. Ihoni reagoi hyvin herkästi, joten toivon löytäväni tästä ihonhoitosarjan itselleni. L300:n teho perustuu ihon omiin kosteuttaviin aineisiin ja näit ovat mm. karbamidi, maitohappo, betaiini ja suola. Tuotteet sisältävät hyaluronihappoa.
Sain testattavaksi erityisesti kuivalle iholle suunnitellun L300 Intensive Moisture Cleansing -puhdistusvaahdon, 150 ml. Minulla on aikaisemmin ollut yksi puhdistusvaahto käytössä, joten tämä on ihan kiva testata myös siinä mielessä. Vaahdon pitäisi tuntua pehmeältä ja täyteläiseltä iholla kuivattamatta sitä. Sisältää pantenolia, pH-arvo n. 5,3.

Toinen testattava tuote on 3 in 1 Micellar puhdistusvesi, 200 ml, joka poistaa meikin samalla puhdistaen ihoa tehokkaammin kuin pelkkä kasvovesi. Puhdistusvesi on miellyttävä testituote erilaisuudessaan. Sitä voi käyttää ainoana puhdistusaineena tai perinteiseen tapaan kasvovetenä. Tuotteen pH-arvo on n. 5,0.

Pullojen korkkien alta paljastui annostelijat, vasemmalla micellarvesi, oikealla puhdistusvaahto.

Seuraavaksi tutustumme Bright & Firm -sarjan tuotteisiin:


Bright & Firma Day Creamin päivävoide 50 ml on kosteuttava (kuiva ihoni toivottavasti nauttii tästä), joka vähentää pigmenttiläiskiä, tasoittaa värisävyä ja parantaa ihon kimmoisuutta. Voiteen sisältö tutkaillessä löytyy sieltä tetrapeptidejä sekä UVA/UVB-suojaa. 
Yövoide on hoitava. Sisältää myös tetrapeptidejä, jotka antioksidanttien ja keramien kanssa ravitsevat ja kosteuttavat yön aikana ihoa. Tuloksena kiinteämpi ja tasaisempi iho. Pakkauskoko tässäkin 50 ml.
Bright & Firm Eye Cream (15 ml) silmänympärysvoide heijastaa valoa, vaalentaan tummia silmänalusia ja tekee ihon ikääntymisen merkeistä vähemmän näkyviä. Siinä on myös hyaluronihappoa sekä kosteuttavia aineita. Lisää kimmoisuutta ja kosteutta silmänympärysiholle.
Kaikki Bright & Firma -sarjan tuotteet on pakattu pumppupulloihin, joista annostelu on hygienista. Tästä tykkään erityisesti, jos nämä toimivat kunnolla. Ja siitä, että nuo pullot on ihanan solakoita sujahtamaan meikkipussiini matkojenkin aikana. Muotoilu on mieleeni. Reissujahan sitä on aina välillä luvassa.
Erityisesti Bright & Firm sarjan tuotteet heleyttävät j tuovat tasaisuutta iholle. Vähemmän näkyviä pigmenttiläiskiä ja kimmoisuutta. Ihon ikääntymisen merkkien pitäisi siis olla hallinnassa. Sarjaan kuuluu yö- ja päivävoide sekä silmänympärysvoide, jotka on suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle. Nämä menee nyt testiin ja toivon todella ihoni tykkäävän, sillä tuotteiden ulkonäkö on minusta ihan kiva. Tuskin maltan odottaa, että pääsen kokeilemaan.

Joko sinä olet kokeillut näitä?

2 kommenttia:

  1. Noita uudempia Bright & Firm -linjan tuotteita en ole testannut, mutta tuo Puhdistusvaahto oli ainakin itselleni mukava yllätys. Poistaa meikit todella hyvin ja jättää ihon pehmeäksi. Vaikka vaahtomainen puhdistustuote onkin, ei kuivata ihoa yhtään. Edullisena tuotteena yllätti :) L300:n anti-age -linjan tuotteista erityisesti yövoide on jäänyt mieleen. Sitäkin voisin suositella.

    VastaaPoista
  2. Olen muutaman kerran nyt kokeillut ja nuo puhdistustuotteet todella tuntuvat ihan hyviltä, varsinkin hinnan ollessa niin edullinen. Voiteista myöhemmin lisää.

    VastaaPoista