sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Suloisia ja hellästi peseviä suihkuvoiteita

Tutkailin kauppareissulla Cittarin suihkutuotteita ajan kanssa. En valinnutkaan sitä vakiotuotetta, vaan lueskelin vähän muidenkin purtiloiden etikettejä. Yllätyin löytäessäni Le Petit Olivier -tuotteita hyllystä. Niiden etiketit olivat jotenkin niin houkuttelevan suloisia ja ihania. Uteliaisuus vei voiton ja useammasta vaihtoehdosta valitsin koekäyttöön Vadelmalta ja Mandariinilta tuoksuvat suihkuvoiteet. Nimi on jo sellainen, että aivan kuin olisin jossain Ranskassa ja sieltähän nämä ovatkin tulleet. Suihkuhetkestä tuli ihanan ylellinen.
Tuotteiden kerrottiin olevan hellävaraisia. Kun vielä kerrottiin olevan herkälle iholle sopiva suihkuvoide, parabeeniton ja väriaineeton, olin myyty (ja noilla etiketeillä oli asiaa vahvistava vaikutus). Ensimmäisenä kokeilin Vadelmantuoksuista. Sen vaahto oli todella hellän hyväilevää, uskomattoman pehmeää. Tuoksu ei ole kovin voimakas, mutta mietoja tuoksuja käyttävänä, tuoksu oli minulle juuri sopiva.
Seuraavalla suihkukerralla kokeilenkin sitten mandariinin tuoksuista... Minä olen myyty näihin tuotteisiin. Suloisia suihkukavereita. Taidan kotiuttaa muutkin vaihtoehdot sieltä kaupan hyllystä.

Löysin myös Rosalis -nettisivut, joilla oli vielä enemmän tuotevaihtoehtoja tarjolla ja tuotteet voi tilata suoraan Suomesta. Heidän valikoimissaan on myös muita mielenkiintoisia tuotteita. Ihanaa, että k-ryhmä on ottanut nämä myyntiin.

2 kommenttia:

  1. Oho, tällaisesta merkistä en oo koskaan kuullutkaan tai nähnyt missään! Löytyyköhän näitä Vaasastakin :'D

    VastaaPoista
  2. K-ryhmä on ottanut suihkikset myyntiin, joten uskoisin ainakin isoimmista Cittareista löytyvän. Ja tuolla heidän nettisivuillaan on vaikka mitä ihanuuksia. Monessa eri tuoksussa ja eri kokoisia. Myös muita tuotteita, joita en kaupasta löytänyt.

    VastaaPoista