perjantai 1. toukokuuta 2015

Pitkä viikonloppu Tallinnassa

Pistäydyimme jokin aika sitten Tallinnassa katkaisemassa arkea. Matkalla oli monia kohteita. Tallinna on kaunis kaupunki eri vuodenaikoina ja nyt kevät oli siellä tuloillaan. Tällä kertaa matkamme ajoittui alkuviikkoon, jolloin oli vähemmän muita matkustajia liikkeellä. Hieman ehdin tehdä ostoksia myös kosmetiikan saralla matkan aikana. Paljon liikkeissä oli ihan vieraitakin merkkejä, joten poimin muutamia kokeiluun tietääkseni niistä enemmän.
Nina Ricci, Nina L'Eau: Laivalta hankin itselleni uuden kesätuoksun. Tykästyin kevyeen tuoksuun ja näin pullosta tuli minun oma omenani. Koko on myös sellainen, ettei tämä ehdi kaapissa olemaan liian kauan, 50 ml. Eikö olekin houkuttelevan kesäinen pullo?
Puhas Loodus - oliivi käsivoide: Sataman Rimi -marketissa pyörin jonkin aikaa päivittäiskosmetiikan osastolla. Tätä Puhas Loodus -sarjaa oli minulle suositeltu jo aiemmin, joten ajattelin kokeilla sitä. Tuotesarja oli edullinen, nämäkin maksoivat alta kaksi euroa putkilo. Sarjaan kuuluu myös muita päivittäin tarvittavia ihonhoitotuotteita. Käsivoide on melko rasvainen ja tarkoitettu yökäyttöön. Olen käsivoiteiden suurkuluttaja ja käsivoiteita menee vuoden mittaan useampi putkilo. Kokeilin ja niin tuli toinenkin putkilo mukanani. Olen ahkerasti rasvannut tällä kädet aina nukkumaan mennessä ja ovat olleet vielä aamullakin ihan pehmeät. Myös kynnet ovat kasvaneet ihan hyvin ja kynsinauhat ovat hyvässä kunnossa säännöllisen rasvauksen jäljiltä.

2 kommenttia:

  1. Haluaisin Tallinnaan shoppailemaan kosmetiikkaa, etenkin virolainen JOIK luonnonkosmetiikkamerkki kiinnostaisi. Kiva, että kommentoit blogiini, jään seuraamaan juttujasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa mukaan! Blogini on vasta perustettu, joten on hienoa saada lukijoita!

      Itse olen käynyt viime vuosina useinkin Tallinnassa. Siellä on monta sellaista merkkiä, joita ei täältä saa. Joten on vain kokeiltava, kun ovat vieraita. Minulla onkin aina jotain kokeiltavaa mukanani joko itselle tai tuomisiksi tyttärilleni.

      Poista