perjantai 8. toukokuuta 2015

Edullisia puhdistustuotteita

Myös edullisista, tavaratalojen kosmetiikkasarjoista löytyy ihan käyttökelpoisia tuotteita. Aina ei ole mahdollista sijoittaa montaa euroa kosmetiikkaan, mutta tarjouksia hyödyntämällä löytää kaikkea kivaa kokeiluun. Nyt on ollut hyvinkin kosmetiikkatarjouksia ja niistä on tullut osteltua kaikkea kivaa. Varsinkin, kun ne kaupat eivät ole aivan tuossa kulman takana, vaan on aina matkattava monen kymmenen kilometrin päähän päästäkseen kosmetiikkahyllyjen äärelle. Nettikaupat ovat silloin pelastus. On vain kiva välillä hypistellä niitä tuotteita ja päästä vaikka kokeilemaan testeriä.
Ostin huhtikuussa itselleni uuden puhdistusvoiteen loppuneen tilalla. Nivean Daily Essentials puhdistus ja päivävoide olivat tarjouksessa ja liimattu yhteen jollain teipillä, josa tuo tarjous kerrottiin. Päivävoiteen sai kaupan päälle. Poistaessani tuon mainosvyötteen vei se mukanaan putsarista tekstit etupuolelta. Teippi oli ainakin tehokas, mutta samalla tuosta tuubista tuli vähän epäsiistin näköinen. Olisi ollut paljon miellyttävämpää, jos tekstit olisivat säilyneet. Pikkuseikka, mutta hieman se vaikuttaa tuohon tuotteen ulkonäköön. Käyttöähän se ei millään tavoin haittaa.

Putsari toimii minulla hyvin. Saan sillä jopa kevyen, vesiliukoisen meikin helposti pois ja iho tuntuu puhtaalta. On aika rasvainen voide ja jättää ihon vähän oudon tuntuiseksi. Kuivalle iholleni sopii, Tuote sisältää manteliöljyä. Kuivia läikkiä ei ole ollut tätä käyttäessä. Ihoni on voinut hyvin. Tuoksu on hyvin Niveamainen, joka tosin häipyy iholta hyvin pian.

Päivävoiteena kaupan päälle tullut Nivea Daily Essentials Nourishing Day Cream -päivävoide. Levittyi hyvin, tuoksu hyvin tyypillinen Nivealle. Kosteuttaa ihoani ja yhdistettynä tuohon putsariin oiva pari. Talvella olleet kuivat, lähes hilseilevät läikät hävisivät eikä uusia ole tullut. Plussana Uv-suodatin. Kiva edullinen pari, jotka on helppo ottaa myös mukaan.
Käytän noin kerran viikossa tätä Dermosilin puolukkaöljyä sisältävää puhdistusöljyä silloin kun ihoni on oikein kuiva. Nyt kevättä kohden helpottaa aina. Pullo ei ole kovin iso, mutta kestää minulla tällä käyttövauhdilla kauan. Kuiva ihoni on tykännyt näistä hoitokerroista. Tämä purkki on korkkinsa vuoksi aika hankala. Pullo on säilytettävä pystyasennossa ja öljyn annostelu on hieman hankalaa, joten mikään mukaan otettava tuote tämä ei ole. Onneksi käyttö on tosiaan tuo hoitava käyttö, joten ei haittaa. Muuten tämä on ihan hyvä tuote käytössä. En itse niin välitä tuosta puolukan vienosta tuoksusta tuotteessa, mutta tällä tavoin kestän tuon tuoksun. Muut Dermosilin puolukkatuotteet eivät minulle sovi. Tyttäreni oli kokeillut minun puolukkaöljyäni ja tilasi itselleenkin samanlaisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti