keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Karkkipussin korvikkeet

Olimme pitkän viikonlopun mökillä pohjoisessa. Ruokaostosten yhteydessä tarkistin kaupassa myös kosmetiikkahyllyt. Tottakai, sillä nehän ovat minun karkkihyllyt. Karkkilakko on kestänyt jo helmikuulta lähtien - aika hyvin olen kiertänyt houkutukset. muutama tarjottua makeista lukuun ottamatta. En ole aina jaksanut selvittää kieltäytymistäni - on päässyt helpommalla tarttumalla tarjottuun makeiseen, jota en ole välttämättä syönyt, vaan sujauttanut miehelleni.
Mutta sitten tämä minun karkkihyllyni. Edullinen löytö oli tämä Lumenen vartalovoide alta neljän euron. Tuubi on 225 ml eli ei aivan pienikään. Ei näitä kyllä hyllyssä montaa ollutkaan, joten menevää tavaraa tuntuivat olevan sillä hinnalla. Tuossa isossa marketissa käy paljon myös turisteja idästä, joiden kärryissä kosmetiikkaa on aina isot määrät. Selittänee monet tyhjät tai melkein tyhjät kohdat hyllyissä hyvinkin. Vieraalla kielellä siinä vieressäni vertailtiin tuotteita nytkin.

Sama tuubi löytyi myös kotikaupunkini tavaratalon hyllystä alta neljän euron. Kannattaa vilkaista, jos Lumenen Arctic Aqua -sarjasta tykkää. Vertailin hintoja myös muiden vartalonhoitotuotteiden kohdalla ja Lumenelta löytyi useampi alle viiden euron tuote hyllystä.

Aika mukava karkkipussin korvike - vai mitä mieltä olette?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti