perjantai 22. toukokuuta 2015

Hedelmäiset suihkuvoiteet

Tunne siitä, että pitäisi suihkuun, vaikkei enää oikein jaksaisi. Miten ihmeessä saisi itsestään vielä irti sen verran, että menisi. Päivän päätteeksi voi olla joskus vaikeaa enää jaksaa sen verran, mutta tekemällä suihkuhetkestä aisteja stimuloivan hetken raikkaalla suihkutuotteella voi se olla nautinto, jota mielellään lähtee hakemaan. Minulle erilaiset suihkugeelit ovat juuri tätä arjen ylellisyyttä. Kaunis pakkaus, mielialaan sopivat tuoksut tuovat hetkestä nautinnon.
Tämä arkipäivän hemmotteluhetki on tavoitettavissa ihan pikkurahalla. Itse hankin mielelläni suihkutuotteita erilaisissa muodoissa. Käytän vielä montaa rinnakkain, joten ne tyhjenevätkin hyvin huonosti. Nämä tuoksuvat aivan valloittavilta. Olen tuoksutellut näitä kiertämällä mustan korkin kokonaan pois. Yhteensä litra englantilaista Greightons suihkista. Nämä ovat kuin iloinen auringonpaiste pesuhuoneen pöydällä odottamassa minua suihkuun. Tämä purkkipari oli yllättävä löytö siitä suuresta kyläkaupasta vain muutamalla eurolla. Pullot maksoivat alta 2 e kappale.
Mangon ja papayan hedelmäinen tuoksu. Suihkussa tämä toimi hyvin. Vaahtosi ja pesi, kuten sen tarkoituskin on. Tuoksu ei jää viipymään iholla, kestää vain sen suihkuhetken. Mutta sitten voikin vartalotuotteen levitää ihan rauhassa tuoksujen sekoittumatta.
Vadelman lempeä, granaattiomenan pieni kirpeys. Purkki on iso, mutta kesällä meillä on jälleen enemmän väkeä kotona, joten suihkutuotteitakin menee enemmän. Näitä voi edullisuutensa vuoksi käyttää ihan surutta. Suihkuhetkeni vei minut tällä kertaa Englantiin.

2 kommenttia:

  1. Tuo Mango & Papaya tuoksuu herkulliselle, ei ole liian esanssinen tuoksu. Hinta-laatu on kyllä kohdillaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, olen nauttinut sen tuoksusta. Ja tuo toinenkin on todella hyvä. Ei yhtään hullumpia ja hinta kummallakin oli todella edullinen.

      Poista