torstai 28. toukokuuta 2015

Puhdistusta kuivalle iholle

Olen käyttänyt nyt reilun kaksi viikkoa L300 -sarjan kuivalle iholle suunnattuja puhdistustuotteita.
Ihonpuhdistuksessaa minulla on ollut L300 Intensive Moisture Cleansing -puhdistusvaahto ja 3 in 1 Micellar puhdistusvesi. 
Puhdistusvaahdon vaahto on kevyttäkin kevyempää kädellä, mutta sen ei pidä antaa hämätä itseään. Tuo kevyt vaahto puhdistaa hyvin. En edes käyttänyt puhdistusvettä aina sen kanssa, koska silloin lopputulos oli jo minun iholleni liiankin puhdas. Kevyt päivämeikkini lähti ihan hyvin, ripsivärini oli 38 asteista, joten sen puhdistin muuten. Pullossa tosin pinta alenee mielestäni aika nopeasti, mutta puhdistusvaahdoilla taitaa niin käydä ja tämä on onneksi edullista ainetta. Annostelussa ei ole ollut ongelmia. Tykkäsin tästä.
3 in 1 Micellar puhdistusvesi jäi minulla hieman vähemmälle käytölle. Aluksi ihoni reagoi näihin tuotteisiin alkaen punoittaa ja tuli läiskiä, jotka tosin tunnin jälkeen laantuivat. Jätin tämän puhdistusveden vähemmälle käytöllä ja oireilu lakkasi. Tämä todella puhdisti niin hyvin, että oli yhdistettynä vaahdon kanssa liikaa iholleni. Yksittäin käytettynä ei ollut ongelmia.

Hinta näillä tuotteilla on kukkarolle ystävällinen ja näitä on ostettavissa esim. Citymarketissa, Prismassa, Anttilassa yms. eli isommissa tavarataloissa. Helposti saatavilla olevia hyviä tuotteita.

Tuotteet saatu blogin kautta.

1 kommentti:

  1. Tuo Puhdistusvaahto oli kiva yllätys, kun testasin pullollisen viime keväänä :) On todellakin tehokas ja pyyhkäisee meikit tuosta noin vaan! Anti-age-sarjan yövoiteesta tykkäsin myös. Uusimpia tuotteita en ole testannut.

    VastaaPoista