lauantai 2. toukokuuta 2015

Muutama tuote Dermosililta

Dermosil sensitive facial cream -kasvovoide: Tilasin tämän kokeiluun. Hajustamaton tuote, joka on pakattu pumppupulloon. Lisäksi tällä on allergiatunnus. Näyte tästä oli hyvä, mutta isommassa määrässä tämä tuntui aika kevyeltä juuri tällä hetkellä iholleni. Kesäksi toivoisin tästä itselleni kevyttä voidetta. Pakkauksena pumppupullo mainio. Tämä on helppo ottaa mukaan reissuunkin. Esittelytekstissä tästä mainitaan minusta vähän ristiriitaisesti, että sopii kaikille ihotyypeille, hajustamattomuutensa ansiosta myös herkkä- ja kuivaihoisille. Ei se hajusteettomuus tee siitä sopivaa kuivaihoisille, vaan yleensä voiteen ominaisuus, joka kosteuttaa. Tuote siirtyi vielä odottamaan myöhempää käyttöä.
Dermosil sensitive deo roll-on: Näitä on minun jokaisessa Dermosilin tilauksessa. Käytän itse näitä muiden dödöjen rinnalla ja nyt oli purkkikin muuttunut paljon mukavamman näköiseksi. Mieheni käyttää näitä, hänelle ei tahdo mikään muu käydä. Vaikka olisi tuo allergiatunnus niissä muissakin.

Näiden dödöjen takia teenkin pääasiassa tilaukseni Dermosilille. Tosin nyt sinne mukaan on tullut se Primon vaniljainen kuorinta ja hajustamaton vartalovoi. Myös heidän Moist Proof ripsiväri on osoittautunut käytössä hyväksi hinta-laatusuhteeltaan verrattuna muihin samanlaisiin 38 asteisiin ripsareihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti